Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 25-04-2022 00:05   Güncelleme : 25-04-2022 00:05

Akyazılı çocuklar 23 Nisan bayramlarını doyasıya yaşadı

Akyazılı çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Akyazı Belediyesi tarafından

Akyazılı çocuklar 23 Nisan bayramlarını doyasıya yaşadı

 

Akyazılı çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Akyazı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendiler.

Akyazı Belediyesi tarafından ilçe merkezinde düzenlenen Ramazan etkinlikleri ikinci gününe de ilk gün olduğu gibi yoğun ilgi gördü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile gerçekleştirilen etkinlikte Akyazılı çocuklar bayramlarını doyasıya yaşadılar. Oyun parkurlarında eğlenen çocuklar, yarışmalar, hacıvat-karagöz ve meddah gösterileri ile keyifli vakit geçirdiler. Çocukların yaşadığı mutluluğun çok değerli olduğunu belirten Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile düzenlediğimiz etkinliğe bu kadar ilgi olması ve çocuklarımızın mutluluğu bizim için çok değerli. Daha önce düzenlediğimiz ve geleneksel hale getireceğimiz çocuk ve kızak şenlikleri gibi çocuklarımıza ve hemşerilerimize yönelik etkinlikler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Akyazı Belediyesi Ramazan etkinlikleri bu akşam(24 Nisan Pazar) gerçekleştirilecek olan Tarık Genç’in musiki konseri ile son buldu.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ