Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 28-03-2022 16:00   Güncelleme : 28-03-2022 16:00

EFSANA KAYMAKAM ÖZDEMİR KIZINI EVLENDİRDİ

31.08.1998-15.05.2003 tarihleri arasında Akyazı’da Kaymakamlık yapan ve 17 Ağustos 1999 tarihinde

 EFSANA KAYMAKAM ÖZDEMİR  KIZINI EVLENDİRDİ

 

31.08.1998-15.05.2003 tarihleri arasında Akyazı’da Kaymakamlık yapan ve 17 Ağustos 1999 tarihinde yaşanan asrın depreminde görevi başında olan ve o depremde yaraların sarılması adına müthiş ve çalışma yapan ve yine deprem sonrası eğitim, kültür ve spor konularında Akyazı’da devasa eserler kazandıran elde ettiği bu üstün başarılar nedeniyle de Akyazı’da adı efsane kaymakama çıkan Cemalettin Özdemir kızı Defne’yi İstanbul Beykoz Koru Sosyal tesislerinde gerçekleşen nikah töreni ile bankacı CanhanFidanoğlu ile evlendirdi.

Genç çiftin nikahını Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık kıyarken İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Can Akın Çağlar da evlilik cüzdanlarını genç çifte veren isim oldu.

Misafirlerini tesislerin giriş kapısında eşi Perihan Özdemir ve damadın annesi Candan Fidanoğlu ile birlikte karşılayan efsane Akyazı Kaymakamı Cemalettin Özdemir’i bu mutlu gününde Akyazılı ve Sakaryalı dostları da yalnız bırakmadılar. 

Akyazı’dan depremde Cemalettin Özdemir’le birlikte gece gündüz demeden çalışan Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, Ergün Öztürk, Kenan Certel, Cengiz Bilgin eşi ve çocukları, Adnan Özdemir ve eşi, Cevdet Akbaş ve eşi, Sabri Damar ve eşi Türkan Damar, Yasemin Sal Özyiğit, Yüksel Tarar, Akyazı’nın eski Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Aksu, Sakarya’dan Valilik Basın Müdürü Hüseyin Bahar, 15 Temmuz Camili Muhtarı Yunus Özçelik, Yenikent Spor kulübü başkanı Tacettin Öztürk, Darıçayır belediye eski başkanı Ahmet Ataç katıldı.

Eski Akyazı Kaymakamı, Giresun ve Denizli eski Valisi Hasan Karahan, Cemalettin Özdemir’in emekli ve çalışmakta olan meslektaşları (Mülkiyeliler) İstanbul Büyükşehir Belediyesinin üst düzey yöneticileri, İlçe Belediye başkanları, akrabaları ve sevenleri ile damat tarafından da kalabalık bir davetli katıldı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Erzincan Valisi Mehmet Malay Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, İstanbul B.Ş. Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ordu Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Beyoğlu Kaymakamı Akyazılı Mustafa Demirelli, Siyasi Partilerin İl başkanları, Rektörler ve çok sayıda iş insanı, eş dostta gönderdikleri çiçeklerle Özdemir ve Fidanoğluailelerinin mutluluklarına ortak oldular.

Cemalettin Özdemir ve eşi Perihan Özdemir mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına ve akrabalarına teşekkür ettiler.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ