Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 07-03-2022 15:12   Güncelleme : 07-03-2022 15:12

Hafız Kurukuz’a meslektaş ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Akyazı Devlet Hastanesinde Genel Cerrah Op. Dr. Burhan Gencer

Hafız Kurukuz’a meslektaş ziyareti

 

Geçtiğimiz günlerde Akyazı Devlet Hastanesinde Genel Cerrah Op. Dr. Burhan Gencer tarafından küçük bir operasyona tabi tutulan, operasyon sonrası bir gece hastanede yattıktan sonra evinde dinlenmeye çekilen Akyazı Belediyesinden emekli din görevlisi hafız Mustafa Kurukuz’a eş, dost, akraba ve meslektaşları “geçmiş olsun” ziyaretlerini sürdürüyorlar. 

Emekli din görevlileri Yunus Atmaca, Enver Koşar ve Mustafa Asan da hafız arkadaşları Mustafa Kurukuz’u evinde ziyaret edip kendisine geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Hafız Mustafa Kurukuz yapılan ziyaretlerden büyük memnunluk ve mutluluk duyduğunu belirterek, gerek evime gelerek, gerekse telefon ya da sosyal medya aracılığı ile geçmiş olsun dileklerini ileten herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bir teşekkürüm de Akyazı Devlet Hastanemiz Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar, başhekimlik sekreteri Tuna Yarımbaş ve yaptığı operasyonla beni tekrar sağlığıma kavuşturan medarı iftiharımız Genel Cerrah Op. Dr. Burhan Gencer ve ameliyat ekibi için olacaktır dedi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ