Vefat
Giriş Tarihi : 28-02-2022 17:23   Güncelleme : 28-02-2022 17:23

AKAR AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Merhum Hacı Mustafa Akar’ın oğlu, merhum Enver Akar’ın Abisi,

AKAR AİLESİNİN ACI GÜNÜ

 

Merhum Hacı Mustafa Akar’ın oğlu, merhum Enver Akar’ın Abisi, ilçemiz sanayi esnaflarından Abdullah, Apti ve Mustafa Akar’ın Babaları Yusuf Bakır, Nazmi Sarı ve Mustafa Emircan’ın kayınbiraderleri olan Ekrem Akar dün öğle saatlerinde Kubbeli Yeni Cami önünde karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Merhum  Ekrem Akar’ın cenazesi bugün Kubbeli Yeni Cami’de kılınan öğle ve cenaze namazı sonrası merkez aile kabristanlığında toprağa verildi.

 

KAZA NASIL OLMUŞTU

 

Akyazı Cumhuriyet Mahallesi Cevat Ayhan Kubbeli Yeni Camii önünde yoldan karşıya geçmek isteyen Ekrem Akar’a  Hafif Ticari araç çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yere savrulan yaşlı adan başından ve vücudundan aldığı darbeler sonucu yaralandı. Durumu fark eden çevre esnafları yardıma koşarken Ambulansa da haber verdiler.

Olay yerine gelen 112 Ambulans Sağlık ekipleri yaralı Ekrem Akar’a ilk müdahaleleri yaptıktan sonra Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Akyazı Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen 79 yaşındaki Ekrem Akar yaşlı adam hayatını kaybetti.

Polis Hafif Ticari araç sürücüsü 83 yaşındaki Mehmet S.’i gözaltına alırken kaza ile ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

 

Merhuma Allahtan rahmet, Yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz. BİZİM AKYAZI

 

 

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ