Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 06-09-2020 00:13   Güncelleme : 06-09-2020 00:13

DERTLİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleşen düğünde Akyazı MHP İlçe Başkanı Ali Dertli Harita Mühendisi oğlu

DERTLİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleşen düğünde Akyazı MHP İlçe Başkanı Ali Dertli Harita Mühendisi oğlu Tunahan’ı baş göz ederek kayınpeder olmanın mutluluğunu yaşadı.

Müjde ve Kadir Genç çiftinin güzel kızları Şeyma Genç, Sevim ve Ali Dertli çiftinin yakışıklı delikanlısı Tunahan Dertli bu akşam Yağcılar mahallesindeki Park 54 tesislerinde yapılan düğün töreni ile dünya evine girdiler. 

 

Genç çiftlerin nikahını Akyazı Bilal Soykan kıyarken, Nikah şahitliğini MHP il başkanı Ahmet Ziya Akar ve Milletvekili Levent Bülbül yaptılar.

Levent Bülbül evlilik cüzdanını gelin Şeyma Dertliye teslim ederek mutluluklar diledi.

Sakarya Dertli ve Genç ailelerinin mutluğunu MHP Sakarya Milletvekili Levent Bülbül,MHP il başkanı Ahmet Ziya Akar,Akyazı başkanı Bilal Soykan, ilçe başkanı Mesut Ekrem,BBP ilçe başkanı Naim Yolcu, belediye başkanı Orhan Yıldırım, belediye başkanı Turgut Babaoğlu,ilçe belediye başkan yardımcıları,ASKFbaşkanı Yaşar Zımba,Oda ve dernek başkan ve yöneticileri, muhtarlar ve kalabalık bir davetli topluluğu paylaştı.

Dertli ve Genç ailelerinin mutluğunu siyaset dünyasının ileri gelenleri başta olmak üzere kalabalık bir davetli topluluğu paylaştı.

Dertli ve Genç ailelerinin mutluluğunu paylaşır, genç evlilere kuracakları yeni yuvalarında Sağlık, mutluluk ve huzur dileriz. BİZİM AKYAZI

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ