Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 21-08-2020 01:25   Güncelleme : 21-08-2020 01:25

Akyazı Çarşamba Pazarı azda olsa hareketliydi

Geçtiğimiz hafta adeta sinek avlayan Akyazı Çarşamba pazarı esnafı bu hafta azda

Akyazı Çarşamba Pazarı azda olsa hareketliydi

 

Geçtiğimiz hafta adeta sinek avlayan Akyazı Çarşamba pazarı esnafı bu hafta azda olsa kalabalığa kavuştu. Fiyatlar ise mevsim normallerinin az da üstünde seyrettiği görüldü.

Geçtiğimiz hafta deyim yerindeyse adeta İn ile Cin’in top oynadığı Akyazı kapalı pazar yeri oluşan kalabalıkla bu hafta kendine geldi.

Çarşamba pazarına ayış veriş için giden Akyazılılar Pazar yerine girmeden önce sıkı bir denetimden geçirildiler. Polis ve Zabıta Pazar yerine girenlerin önce maske takıp takmadıklarını kontrol etti, maskesi olmayanlara maske verdi, sonra da ateşlerini ölçmek suretiyle Akyazılıları Pazar yerine girmelerine izin verdi.

Bu arada Pazar yerine yolcu getiren şehir için ve Mahallelerden şehir merkezine ve Pazar yerine yolcu getiren minibüslerde aynı ekipler tarafından sıkı bir denetimden geçirildiler.  

Akyazılılar son günlerde koronavirüse yakalananların hızla çoğaldığına dikkat çekerek alınan önlemleri yerinde bulduklarını söyleyerek, bu denetimler sürekli yapılsın. Çünkü bizim sağlığımız her şeyden önemli ifadelerini kullandı. 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ