Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 30-12-2018 23:31   Güncelleme : 30-12-2018 23:31

SAADETİN ADAYI SELMAN DEMİRTAŞ

Saadet Partisi İlçe binasında düzenlediği bir toplantıyla 31 Mart 2019 günü yapılacak olan

SAADETİN ADAYI SELMAN DEMİRTAŞ

 

Saadet Partisi İlçe binasında düzenlediği bir toplantıyla 31 Mart 2019 günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde partisinin Belediye Başkan adayını açıkladı. Aday 2014 seçiminde olduğu gibi yine Selman Demirtaş oldu.

Partililer salonu doldurdu

Saadet Partisinin aday açıklama toplantısına partililer büyük ilgi gösterdi. Salonu dolduran Saadet Partililer yapılan konuşmaları alkışları ile desteklediler ve o alkışlarla arkanızdayız mesajı verdiler.

Konuşmalar

Saadet Partisi İlçe Yönetiminin yaptığı açış konuşmasının ardından kürsüye İl Başkanı Fahrettin Bay geldi. Bay, geçmişte olduğu gibi bu seçimde de iddialı olduklarını söyleyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi “ Ülkemiz kötü yönetilmektedir. Bu kötü gidişe ancak biz dur diyebiliriz. Yüce Milletimizde dört gözle bizim iktidar olmamızı bekliyor ve çarenin bizde olduğunu biliyorlar. Bizde bu düşünce ile yola çıktık ve Allah’ın izniyle 31 Mart seçiminde büyük başarılar elde edeceğiz. Bundan hiç kuşkum yok”

Saadet Partisi İl Başkanı Fahrettin B ay, söylediklerimizi yapıp yapamayacağımızı öğrenmek isteyenler varsa onlara 74 ve 96’ya bakmalarını öğütlerim. Biz geçmişte olduğu gibi bu günde ne söylemişsek onu yaparız. Çünkü verdiğimiz sözümüzü tutmak bizim şiarımızdır dedi.

Bu hükümet döneminde israfın ve yolsuzluğun tavan yaptığını, üretimin tamamen durduğunu, ekonomi çarkının artık dönmediğini, insanların her geçen gün daha da fakirleştiğini, birçok işyerinin kapandığını dile getiren Saadet Partisi İl Başkanı Fahrettin Bay, Milletimiz bize diyor ki, çare sizsiniz. Bizde evet çare biziz diyoruz ve bu düşünceyle yola çıkıyoruz. Çıktığımız bu kutlu yolda bize Allah’ımız yardım etsin. Milletimizin umutlarını boşa çıkarmamak için çok çalışmak zorundayız. Bunu hiçbir zaman unutmamalıyız dedi.

Bizde yolsuzluk, hırsızlık olmaz. Biz ahlaki değerlere önem veren bir partiyiz. Biz Allahtan korkarız. Üstlendiğimiz görevimizi en iyi şekilde yapmak için canla başla çalışırız diyen Fahrettin Bay, partililere seslenerek “ Sokak sokak, mahalle mahalle, cadde cadde dolaşıp girmediğiniz ev, çalmadığınız kapı, sıkmadığınız el bırakmamalısınız. Bunu özellikle sizden istirham ediyorum”

Fahrettin Bay konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı “ İktidarlarımız döneminde destan yazmış bir partinin fertleriyiz. Allah’ın izniyle bu seçimi de kazanacak ve yazmakta olduğumuz destanlarımızı bıraktığımız yerden devam ettireceğiz. Çünkü çare biziz. Çare Saadet Partisidir”

Selman Demirtaş aday olarak açıklandı

Fahrettin Bay konuşmasının ardından 2019 Mart ayının son gününde yapılacak olan Belediye seçiminde partilerinin Akyazı Belediye Başkan adayının Selman Demirtaş olduğunu açıkladı. Demirtaş isminin açıklanması üzerine salonu dolduran partililer alkışlarıyla Demirtaş’a destek verdikleri mesajını verdiler.

Demirtaş ne dedi

Saadet Partisi İlçe başkanlığı görevini yaparken ismi Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Selman Demirtaş’ta yaptığı konuşmasında çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Sizlerden bugünden itibaren 31 Mart akşamına kadar durmaksızın bizimle birlikte çalışmanızı istirham ediyorum. İnsanlarımıza kırmadan gücendirmeden yaklaşıp onların gönüllerine girmeye gayret göstereceğiz. Bu yaptığımızda ise sonunda sevinen ve mutlu olan taraf biz olacağız. Buna gönülden inanıyorum dedi ve kendisine bu göreve layık görenlere teşekkür etti. Selman Demirtaş 2014 yılında yapılan belediye Başkanlığı seçiminde de partisinden Belediye Başkan adayı olmuştu. 

Şeref Tan yeni ilçe başkanı oldu

31 Mart 2019 günü yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçiminde partisi tarafından başkan adayı gösterilen Selman Demirtaş aynı zamanda partisinin İlçe Başkanlığı görevini de yürütüyordu. Demirtaş’ın Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından İl Başkanı Fahrettin Bay Saadet Partisi Akyazı İlçe Başkanlığı görevine Şeref Tan’ın atandığını açıkladı.

Kimler katıldı

Saadet Partisi tarafından düzenlenen belediye başkan adayı açıklamasına ilişkin toplantıya İl başkanı Fahrettin Bay v e bazı İl Yönetim Kurlu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Recep Furuncuoğlu, Yönetim Kurlu Üyesi Mustafa İyiyazıcı, İYİ Parti İlçe Başkanı Servet Top, Saadet Partisinin Hendek, Erenler ve Kocaali İlçe Başkanları, Kocaali Belediye Başkan adaylı Azem Emanet ve kalabalık partili katıldı. Toplantıda Saadet Partisi İlçe Başkan ve yönetimi ev sahipliği görevini layıkıyla yaptı.

 

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ