Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 25-10-2018 15:41   Güncelleme : 25-10-2018 15:41

AKYAZI’DA İKİ YENİ MAĞAZA AÇILDI

İlçe Kaymakamı Yakup Güney ve protokol üyeleri tarafından iki yeni mağaza dualarla açıldı.

AKYAZI’DA İKİ YENİ MAĞAZA AÇILDI

 

İlçe Kaymakamı Yakup Güney ve protokol üyeleri tarafından iki yeni mağaza dualarla açıldı. Değirmenler caddesinde açılan Lescon ve Madammoda mağazaları Akyazılıların beklentilerini karşılayacak düzeyde iki mağaza olması ile dikkat çekti.

Cem Perçin ve Yusuf Şahin’in sahip olduğu ve Baki Furuncuoğlu’nun Sorumlu Müdür olarak çalışacağı Madammoda mağazası ile Fahrettin Aydın’ın sahip olduğu Lescon mağazasının düzenlenen görkemli açılışına İlçe Kaymakamı Yakup Güney, Akyazı Belediye Başkanı, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, MHP İl Başkan yardımcısı Ömür Açba, AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Bora, MHP İlçe Başkanı Ali Dertli, Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, İlçe Müftüsü İzzet Şener, SESOB’a bağlı Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Ziraat Bankası Müdürü Muhittin Güler ile vatandaşlar katıldı.

Açılış sonrası açıklama yapan her iki mağaza sahibi, satışa sundukları ürünlerin kaliteli ürünler olduğuna dikkat çekti ve Akyazılılar artık bu ürünleri almak için Sakarya’ya ya da başka İllere gitmeyecekler dediler ve yaptıkları açılışlarına katılanlara teşekkür ettiler.

                           

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ