Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 27-08-2018 22:58   Güncelleme : 27-08-2018 22:58

ONLAR ERDİ MURADINA, DARISI BEKARLARIN BAŞINA

Akyazı İlçesi Hasabey Mahallesi halkından Rukiye ve Merhum Hayri Koç’un güzel kızları

ONLAR ERDİ MURADINA, DARISI BEKARLARIN BAŞINA

 

Akyazı İlçesi Hasabey Mahallesi halkından Rukiye ve Merhum Hayri Koç’un güzel kızları Özlem ile Akyazı halkının tanınmış ailelerinden İlknur ve eski Ömerciklar Mahallesi Muhtarı Merhum Zeki Rençber’in yakışıklı delikanlısı Bulut muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Batakköydeki Kadiç Kır Bahçesinde yapılan düğün töreninde adeta izdiham yaşandı. Oldukça kalabalık bir topluluğun katıldığı düğünde nikahı Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan kıyarken nikah şahitliklerini de CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ecevit Keleş ile CHP Akyazı İlçe Başkanı Recep Furuncuoğlu Yaptı.

 Evlilik cüzdanını gelin hanıma Dünya Motosiklet şampiyonu ve Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu verdi.

Pasta kesiminin ardından yapılan takı törenin uzun kuyruklar oluşması nedeniyle bir hayli zaman aldı.

Gelin ve damat başta olmak üzere mutluluklarını paylaşmak üzere kendilerini yalnız bırakmayan arkadaşları ile beraber doyasıya eğlenerek geceye renk kattılar.

Damat Dedesi CHP eski ilçe Başkanlarından Miktat Baştan eşi ve anne İlknur ile birlikte hiç oturmadan davetlilerine mükemmel bir ev sahipliği yaptılar.

Koç, Rençber ve Baştan ailelerinin bu mutlu günlerini paylaşıyor, genç evlilere kuracakları yeni yuvalarında ömür boyu mutluluk dileklerimizi iletiyoruz. BİZİM AKYAZI

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ