Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 16-11-2017 17:13   Güncelleme : 16-11-2017 17:13

RATED’İN HİZMETİÇİ SEMİNERLERİ SÜRÜYOR

Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Adıyaman ve Yönetim Kurulu üyelerinin

 RATED’İN HİZMETİÇİ SEMİNERLERİ SÜRÜYOR

Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Adıyaman ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde kısa adı RATED olan Radyo, Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği tarafından başlatılan hizmet içi eğitim seminerlerin ikincisi ilkinde olduğu gibi yine Elegante Restaurantta yapıldı. İlk seminerde Sakarya Üniversitesi Prof. Dr. Melih Zafer Arıcan ile Öğretim Görevlisi Kürşat Özmen konuşmacı olarak görev alırken, ikinci seminerde ise Sakarya’nın duayen gazetecilerinden biri olan Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe meslek itibarı, İletişim Uzmanı ve Gazeteci Sedat Balta’da hizmet içi iletişim konularında seminere katılan gazetecileri bilgilendirdi. 

Bilgilendirmelerin tamamlanmasının ardından RATED Başkanı Remzi Adıyaman konuşmacı Zeki Aydıntepe’ye, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhun Tarım’da diğer konuşmacı Sedat Balta’ya günün anısına ilişkin birer plaket takdiminde bulundular.

RATED tarafından düzenlenen meslek içi eğitim seminerine gazeteciler, televizyoncular ve internet yayıncıları katıldı.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Adıyaman tüm katılımcılara teşekkür etti ve üçüncü meslek içi eğitim seminerinin 15 gün sonra yapılacağını duyurdu.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ