Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 10-11-2017 19:42   Güncelleme : 10-11-2017 19:42

TÖRENDE TATSIZ OLAY

Atatürk’ün 79.ölüm yıl dönümü törenleri için anıt önünde gerçekleşen programda

TÖRENDE TATSIZ  OLAY

Atatürk’ün 79.ölüm yıldönümü törenleri için anıt önünde gerçekleşen programda tatsız bir olay da yaşandı.  Program sunucunun törene katılanları saygı duruşuna davet ettikten sonra Bayrak Flama taşıyan öğrencilerin yanlarında bulunan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tahsin Karakaya’nın saygı duruşu esnasında sürekli olarak telefonuyla ilgilenmesi önce hemen yanı başındaki bir sade vatandaşın sonra da MHP İlçe başkanı Ali Doğan Eroğlu’nun tepkisine neden oldu.

Saygı duruşu sırasında telefonuyla ilgilendiğini, saygı duruşunda bulunmadığı gören sade vatandaşın gösterdiği tepkiye rağmen telefonuyla ilgilenmeye devam etmesi MHP İlçe Başkanı Ali Doğan Eroğlu’nun da dikkatinden kaçmadı ve tören sonrası Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir’e “Şube Müdürünü uyar saygı duruşunda telefonuyla ilgilenmesin.” Dedi. Bunun üzerine Milli Eğitim Müdürü Özdemir de “Bu tepkiyi göstermenin yeri burası değil” şeklinde cevap verince bu defa İlçe Başkanı Eroğlu,” tepki yerinde gösterilir. Burası da yeridir” şeklinde karşılık vermesi üzerine, Milli Eğitim Müdürü Özdemir tekrar “Ben senin emir erin değilim. Bana bu şekilde hitap edemezsin” şeklindeki sözleri üzerine Eroğlu da “ Zaten sen benim emir erim olamazsın ” şeklinde cevap vererek tören alanından ayrıldı.

Törene katılan bir çok vatandaşın da tepkisini neden bu tatsız olaya tanık olanların ortak fikri ise şöyle oldu “ Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı gibi önemli bir görevde bulunan birinin saygı duruşunda bu tür bir eylem içinde olmasını kendisine yakıştıramadık. Çocuklarımıza örnek olacak bu yetkilinin daha dikkatli olması saygıda kusur yapmaması gerekir” 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ