Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 04-10-2017 12:17   Güncelleme : 04-10-2017 12:17

VETERANLARIMIZ BULGARİSTAN YOLCUSU

12 Ekim 2017 günü Bulgaristan’ın Polovdiv şehrinde başlayacak olan Veteranlar

VETERANLARIMIZ BULGARİSTAN YOLCUSU

12 Ekim 2017 günü Bulgaristan’ın Polovdiv şehrinde başlayacak olan Veteranlar Dünya şampiyonasına katılacak Veteran güreşçiler hazırlıklarını tamamladılar.

Faal sporculuk hayatında giydiği Milli formayla defalarca şampiyonluk kürsüsüne çıkan ve faal sporculuk hayatını noktaladıktan sonra Veteranlarda da Dünya şampiyonu olma gibi önemli bir başarıya da imzasını atan Akyazı Belediyesi güreş takımı antrenörü Kamil Özdağ’ın antrenör olarak katılacağı şampiyonaya Akyazı Akbalık Güreşlerinde 4 yıl üst üste güreş ağalığı yapan Akyazılı İdris Caymaz, Akyazılı Sakarya Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Özdemir, Akyazı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Adem Altun, faal sporculuk hayatlarında başarıdan başarıya koşan şimdiler de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli olarak görev yapan Bülent Hikmet ile spor hayatını antrenör olarak sürdüren Karapürçek İlçesinden Mustafa Çelik’de sporcu olarak katılacak.

Veteranlar Dünya şampiyonasına katılmak üzere 11 Ekim 2017 günü Bulgaristan’a gitmek üzere Türkiye’den hareket edeceklerini söyleyen antrenör Kamil Özdağ, bu şampiyonada önemli dereceler alıp Ülkemize döneceğimizi söyleyebilirim dedi.

 

Antrenör olarak Türk Sporuna yeni yeni güreşçiler yetiştiren Kamil Özdağ diğer çalışmaları ile ilgili de bilgiler verdi. Serbest stilde 11-13 ve 14-15 yaş grupları arasında Akyazılı güreşçilerin 21-22 Ekim tarihlerinde Sakarya Lütfi Yaman spor salonunda yapılacak olan Cumhuriyet ve İrfan Atan güreş turnuvasına katılacaklarını yine 28 Ekim 2017 günü yapılacak olan Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve bu yıl 6.sı yapılacak olan şampiyonlar güreş turnuvasına ev sahibi Kocaeli, İstanbul ve Yalova İlleri ile birlikte Sakarya’yı temsilen kendilerinin de katılacağını ve bu şampiyona ile birlikte 2017 yılına ait çalışmalarını sonlandıracaklarını söyledi. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ