Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 29-09-2017 23:40   Güncelleme : 29-09-2017 23:40

KAYMAKAM KALAYLI'DAN İLÇE SPOR MÜDÜRÜ ALTUN’A ZİYARET

Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı geçtiğimiz günlerde yeni atanan ve görevine başlayan

KAYMAKAM KALAYLI'DAN İLÇE SPOR MÜDÜRÜ ALTUN’A ZİYARET

Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı geçtiğimiz günlerde yeni atanan ve görevine başlayan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Adem Altun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında konuşan Kaymakam Kalaylı, Akyazı’nın sportif faaliyetler bakımından diğer İlçelere göre daha hareketli olduğunu belirterek, yeni Müdürümüze hem hayırlı olsun diyor hem de kolaylıklar diliyorum dedi.

Akyazı’da futbol başta olmak üzere tüm spor branşlarında kulüplerin olduğuna dikkat çeken Kaymakam Kalaylı, bu kulüplerimizde hayli yüksek sayıda sporcularımız vardır. Onların rahat bir ortamda sporlarını yapabilmelerine imkan vermek bizim asli görevimizdir. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne atanan yeni Müdürümüz de zaten sporun içinden gelen biri olduğu için bunun bilincinde olduğunu biliyorum dedi ve bir kez daha Adem Altun’a  başarı dileğinde bulundu.

 

Çiçeği burnunda İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Adem Altun’da Kaymakamımızın yaptığı bu ziyaret beni mutlu etmiş ve bana çalışma azmi vermiştir. Ziyaretinden ötürü Kaymakamımıza teşekkür ediyorum ve hem Kaymakamımızı hem de bana inanarak bu göreve getirenleri mahcup etmemek için çok çalışacağımın bilinmesini istiyorum dedi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ