Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 04-09-2017 23:36   Güncelleme : 04-09-2017 23:36

GAZETECİ SALİM ÖZYILMAZ YOLUMUZ ASFALTLANSIN

Tozdan ve yol sulamaktan bıktım diyen Gazeteci Salim Özyılmaz sonunda isyan etti. Yetkililerden Yollarının asfaltlanmasını istedi.

GAZETECİ SALİM ÖZYILMAZ YOLUMUZ ASFALTLANSIN

Yol sulamaktan bıktım

Devam etmekte olan alt yapı (su kanalizasyon) çalışmaları nedeniyle Akyazı Kuzuluk Şose Mahallesinin ana ve tali yolları adeta delik deşik vaziyette. Bu durumdan olumsuz olarak en fazla etkilenen isimlerin başında kuşkusuz gazeteci Salim Özyılmaz geliyor. Özyılmaz’ın Kuzuluk şose Mahallesindeki evinin önünden ana yol, yan tarafından da mezarlık yolu geçiyor. Her iki yolun da alt yapı çalışması nedeniyle asfaltı bozulduğu için geçen araçlar etrafı adeta tozu dumana katıyor.

Alt yapısı tamamlanmış olan ana ve mezarlık yolunun asfalt yapılmasını bekleyen gazeteci Salim Özyılmaz, yol asfaltlanana kadar zaman zaman ana yolun sulandığı gibi mezarlık yolunun da sulanması gerektiğini Belediye yetkililerine ilettiği halde ne hikmetse yolları sulamakta olan arazözü mezarlık yoluna sokamamış olmaktan şikayetçi.

Mezarlık yolunun da en az ana yol kadar trafiği yoğun bir yol olduğuna dikkat çeken Gazeteci Salim Özyılmaz, geçen araçların kaldırdığı toz yüzünden evimizin kapı ve penceresini açamaz ve balkonunda oturamaz hale geldik. Her tarafımız toz. Bütün ısrarlarıma rağmen Belediye arazözünü mezarlık yoluna sokup yolu ıslatamadım. İş başa düştüğü için bende sabah akşam kendi imkanlarımla yolu suluyorum ve toz kalkmasını önlemeye çalışıyorum. Yaptığım iş elbette ki sorunu kökünden çözmüyor. Sadece yaraya pansuman yapmış oluyorum. Zaman geçirilmeden ve bu yolların kenarlarında oturmakta olan bizlerde yutmakta olduğumuz tozlardan dolayı hastalanmadan hem ana yolumuzun hem de mezarlık yolumuzun asfaltlanmasını istiyorum. Bu sorunun çözüme kavuşturulması için yolu kim yapacak diye sorduğumuzda değişik cevaplar aldığımız için hangi belediye tarafından yapılacağını bilmediğimden dolayı hem Büyükşehir Belediye Başkanımızı hem de Akyazı Belediye başkanımızı göreve davet ediyor kendilerinden bu konuda destek beklediğimi ifade etmek istiyorum dedi.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ