Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 04-09-2017 23:16   Güncelleme : 04-09-2017 23:16

BAYRAMDA AKYAZI'DA NELER OLDU

Uyuşturucu tacirleri enselendi

BAYRAMDA AKYAZI'DA NELER OLDU

Uyuşturucu tacirleri enselendi

Uyuşturucu tacirleri tarafından bayramda piyasaya sürmek üzere Akyazı’ya getirilen 460 adet uyuşturucu hap Akyazı Emniyet müdürlüğü ekiplerinin sıkı takibi sonucu satılmadan ele geçirildi.

F.Ü. isimli şahsın iş yerinde arama yapan Emniyet güçleri burada 160 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. F.Ü. nün verdiği ifade sonucunda uyuşturucu satışı ile ilgili olarak ismi belirlenen R.K. de yapılan sıkı takip sonucu yakalandı ve yapılan aramada da 300 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Akyazı Emniyetinde işlemleri tamamlanarak Mahkemeye çıkarılan F.Ü. ve R.K. isimli uyuşturucu tacirleri çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Ferizli cezaevine gönderildi.

Meydana gelen kazalar

Bayramın ilk günü Yahyalı Mahallesinden Akyazı istikametine gitmekte olan otomobil Pazaryerinden çıkış yaparak Singapur evlerine gitmek isteyen hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada hafif ticari araç devrildi. Kaza hafif yaralanmalarla atlatıldı.

Akyazı’dan Kuzuluk istikametine gitmekte olan otomobil tali yola sapmak isteyince Kuzuluk istikametinden gelen motosikletle çarpıştı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü olay mahalline gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Akyazı Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Akyazı TEM gişeleri kavşağında yabancı plakalı bir otomobil gişelerden çıkış yapan araca çarpmamak için direksiyonu kırınca bariyerlere çarptı. Kaza maddi hasarla atlatıldı.

D-100  Karayolu Gebeş mahallesi yakınlarında otomobile canlı hayvan taşımakta olan kamyonet çarptı. Kazada otomobil sürücüsü bayan ile aynı araçta bulunan bir çocuk hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay mahalline gelen 112 ambulansta bulunan sağlık ekibi tarafından ayakta tedavi edildiler.

Yangın korkuttu

Akyazı Ömercikler mahallesinde ikamet etmekte olan Yener Yıldıztaş’a ait binanın yanında bulunan samanlıkta yangın çıktı. Ev sahiplerinin bulunmadığı zamanda çıkan yangını gören komşuları itfaiye haber verdiler. Yangın mahalline gelen itfaiye bitişikte bulunan ev ve yakınında bulunan diğer evlere ulaşmadan yangını söndürmeyi başardı.

Fabrika işçisi akıma kapıldı

 

Akyazı’da bir fabrikada bakımcı olarak çalışmakta olan İsmet T. isimli işçi kullanmakta olduğu makineyi kontrol etmek isterken elektrik akımına kapıldı. Olayı gören arkadaşlarının haber verdiği 112 ekibi akıma kapılarak yaralanan işçiyi Devlet hastanesine kaldırarak tedavi altına alınmasını sağladı. Akıma kapılarak yaralanan işçinin hayati tehlikesinin bulunmaması herkesi sevindirdi. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ