Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 30-08-2017 22:22   Güncelleme : 30-08-2017 22:22

PİLİÇLERİN BALKON KEYFİ

Tavuk ya da piliç diyerek geçmemek lazım.

PİLİÇLERİN BALKON KEYFİ

Tavuk ya da piliç diyerek geçmemek lazım. Onlarda rahatlarına ve keyiflerine düşkündürler. Özellikle karınları doyduktan sonra tavuk ve piliçler dinlenmek için özel yer ararlar ve bulurlar. Buldukları o özel yerden bir taraftan etraflarını seyrederler diğer taraftan da şarkı söylemeyi ihmal etmezler.

Hayvanlarda kendilerini sevenleri bilirler ve özellikle de kendilerini seven ev sahiplerine onlarda karşılıksız bırakmazlar ve onlarda ev sahiplerine mutlak surette sevgi beslerler. Resmin çekildiği evin sahibi olan gazeteci Salim Özyılmaz’ın kardeşi Bahar Özyılmaz’da hayvan severlerin başında gelir.  Evinde tavuk ve piliçlerin dışında kedi ve köpek besleyen Bahar Özyılmaz hayvanlarında sevgiye ve özel ilgiye ihtiyaçları vardır tezini savunanlardandır.

 

Savunmasız olan hayvanların mutlak surette hayvan severlerin dışında tüm insanlar tarafından da sevilmesi ve onlara bakılması gerektiğini savunan Bahar Özyılmaz, hayvan sevgisi insana rahatlık, huzur ve mutluluk verir. Ben evimde beslediğim ve baktığım hayvanlar sayesinde kendimi çok daha huzurlu ve mutlu hissediyorum. Herkese de hayvan sevmesini öneririm diyerek bu konuda ki düşüncelerini ve duygularını dile getiriyor.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ