Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 25-08-2017 21:55   Güncelleme : 25-08-2017 21:55

OZAN VE CANSU AŞKINDA MUTLU SON

Akyazı Kuzuluk mahallesinin köklü ailelerinden olan Özyılmaz ailesinin yeğeni

OZAN VE CANSU AŞKINDA MUTLU SON

Akyazı Kuzuluk mahallesinin köklü ailelerinden olan Özyılmaz ailesinin yeğeni Ozan Yücer gönlünü kaptırdığı Cansu Canbaş’la Kadıköy Evlendirme Dairesinde düzenlenen görkemli bir tören sonrası kıyılan nikahla evlenerek mutluluğa yelken açtı.

Kadıköy Evlendirme Dairesinde gerçekleşen nikah törenine Akyazı, Kuzuluk ve Sakarya’dan da çok sayıda davetli katıldı. Evlendirme Memurunun nikahı kıydıktan sonra evlilik cüzdanını güzel gelin Cansu’ya verdi. Daha sonra da nikah törenine katılan gelin ve damadın yakınları gelin Cansu’yu adeta takı yağmuruna tuttular.

Düğün Çavuşbaşı kasrındaydı

Güzel gelin Cansu ile yakışıklı damat Ozan’ın Kadıköy Evlendirme iaresinde kıyılan nikahın ardından tüm davetliler Beykoz Çavuşbaşı Kasrında gerçekleşen düğün törenine katıldılar. Gecenin ilerleyen saatine kadar devam eden düğüne katılanlar doyasıya eğlenmenin ve oynamanın tadını çıkardılar.

 

Güzel gelinin annesi Suna ve babası Ahmet Canbaş ile yakışıklı damadın annesi Esin ile babası Yavuz Yücer, gerek nikahta ve gerekse düğün merasiminde kendilerini yalnız bırakmayan eş, dost ve akrabalarına tek tek teşekkür ettiler. Mutlulukları adeta gözlerinden okunan Gelin Cansu ile damat Ozan’da anne ve babaları gibi sevinçli ve mutlu günlerine katılanlara teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ