Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 07-07-2017 00:18   Güncelleme : 07-07-2017 00:18

SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERERMİŞ

Akyazı Belediyesi tarafından Kuzuluk İhlas Caddesi üzerinde

SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERERMİŞ

Akyazı Belediyesi tarafından Kuzuluk İhlas Caddesi üzerinde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlatılan sıcak Asfalt serim çalışması, yol yapım ve kaldırım çalışmaları İhlas caddesinin sonundan caddenin en başına kadar hızla sürerken. Yoğun bir tempo ile çalışan Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarda sona yaklaştı.

Alt yapı çalışmaları nedeniyle  yıllarca toz ve çamurla perişan olan Kuzuluk halkı nihayet sabreden derviş muradına erermiş misalinde olduğu gibi mükemmel bir asfalta kavuşuyor. Geçtiğimiz günlerde Kuzuluk Akyazı bağlantısı asfaltlanan Kuzulukta alt yapısı tamamlanan  ara ve ana yolların asfaltlanmasına da başlandı.

 

İhlas Caddesi üzerinde başlatılan Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte ilçenin en gözde ve Turizm’e en çok hitap eden caddesi baştan sona yenilenerek sıcak asfalt serim çalışmaları, yol yapım ve kaldırım çalışması ile birlikte her geçen gün yapılan çalışmalarla daha da güzelleşiyor.

Hızla çalışmalarını sürdüren Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile koordineli sürdürdükleri çalışmalarda sona yaklaşırlarken Kuzuluk Mahallesi sakinleri ise yapılan çalışmalarda memnun olduklarını ifade ettiler.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ