Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 23-06-2017 18:28   Güncelleme : 23-06-2017 18:28

KUZULUKTA HAVUZDA ELEKTRİK FACİASI

Kuzuluk’ta bir şahsa ait Agua parkta yüzmekte olan çocuklar elektriğe kapıldı

KUZULUKTA HAVUZDA ELEKTRİK FACİASI

Kuzuluk’ta bir şahsa ait Agua parkta yüzmekte olan çocuklar elektriğe kapıldı.

Edinilen bilgiye göre  Çocuklar havuzda yüzerlerken  elektrik kaçağı meydana geldi. Çocukların çarpıldığını gören  tesislerin sahibi olduğu sanılan Mehmet Kaya ve oğlu Kadir Kaya  çocukları kurtarmak için havuza atladılar.

Olayda Mehmet Kaya (58),  Kadir Kaya (30), Mert Kaliç (17), Nurullah Ünlütürk (15), Gökay Yıldırım Geç (12 ) elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Zafer Kerim (18) adlı genç olaydan yaralı olarak kurtuldu. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YARDIMA KOŞUNCA AKIMA KAPILMIŞLAR

 Yaşamını yitiren Mert Kalıç'ın (17) arkadaşları Gökay Yıldırım Geç (13) ve Nurullah Ünlütürk (15) ile birlikte işletmeciliğini dayısı Mehmet Kaya'nın (58) yaptığı havuza yüzmeye geldikleri ifade edildi. Havuza giren Gökay Yıldırım Genç'in akıma kapıldığı, arkadaşları Kalıç ve Ünlütürk ile Mehmet Kaya ve oğlu Kadir Kaya'nın (30) da yardım etmek amacıyla suya atladıkları ve akıma kapıldıkları kaydedildi.

 Jandarmaya ifade veren Zafer Kerim ise ayağını havuza soktuğunda elektrik akımına kapılınca kendini geri çektiğini hemen şalteri kapattığını söyledi. Bu arada olayda yaşamını yitiren 5 kişinin yakınları, Akyazı Devlet Hastanesi'nin önüne akın etti.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ