Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 17-05-2017 10:09   Güncelleme : 17-05-2017 10:09

DEVLET HASTANESİNDE HASTA MEMNUNİYETİ ZİRVEDE

Akyazı Devlet hastanesi 100 bine yaklaşan İlçe nüfusunun yanı sıra

DEVLET HASTANESİNDE HASTA MEMNUNİYETİ ZİRVEDE

Akyazı Devlet hastanesi 100 bine yaklaşan İlçe nüfusunun yanı sıra Kuzulukta bulunan İhlas Kaplıca tesislerine her 15 günde bir gelen yaklaşık 15 bin devre mülk sahibine sağlık hizmeti veriyor. Başhekim Dr. Yavuz Tepeçınar ve ekibi ile birlikte hastanede görev yapmakta olan doktor, hemşire, ebe, idari personel ve diğer çalışanların özverili çalışmaları ile ortaya çıkan hasta memnuniyetiyle İl genelinde önemli bir konumda bulunuyor.

İşte elinde oluşan bir sinir sıkışması ameliyatından sonra hastanenin fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümünde tedavi gören Bahar Özyılmaz’da  Hastane Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uz. Doktoru Betül Başar, Fizyoterapist Ahmet Bekmez, servis hemşiresi Elanur Özel’e memnuniyetini çiçek vererek gösterdi.

 

Bahar Özyılmaz, Devlet Hastanemiz her şeyi ile mükemmel bir noktaya gelmiş. Hastanemizi bu noktaya getirenlere bir Akyazılı olarak teşekkür ediyorum. Özellikle de tedavi gördüğüm Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon servisinde görev yapan doktor, Fizyoterapist ve Hemşirenin sevecen olmaları, sürekli güler yüz göstermeleri, daima tatlı sözlerle hastalarına hitap etmeleri ve kısaca hastalara insani yaklaşımları beni son derece memnun etmiştir. İnsan ayırmaksızın gerçekleştirdikleri bu yaklaşımlarından ötürü kendilerine teşekkür ediyorum ve mesleklerinde başarılar diliyorum açıklaması yaptı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ