Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 31-01-2017 19:22   Güncelleme : 31-01-2017 19:22

GENEL BAŞKANDAN HENDEK ZİRAAT ODASINA ZİYARET

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Hendek Ziraat

GENEL BAŞKANDAN HENDEK ZİRAAT ODASINA ZİYARET

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Hendek Ziraat Odasını ziyaret etti. Ziyaret sırasında verilmekte olan mazot, gübre, fındık ve diğer desteklerden yararlanabilmek için Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgelerini yaptırmakta olan Oda üyeleri görüşen ve karşılıklı bilgi alış verişinde bulunan Bayraktar, Oda personeli de görüştü ve çalışmaları hakkında Oda başkanı Hayri Duran ve Genel Sekreter Mustafa Tiryaki’den de bilgiler aldı.

Eğitim Seminerleri vereceğiz

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar burada yaptığı açıklamada şunları söyledi “ Maddi yönden güçlendirdiğimiz Odalarımızı İdari yönden de güçlendirmek amacına uygun olarak Birlik olarak Eğitim Seminerleri düzenleyeceğiz. Seminerlere Oda başkanlarımızı bölge bölge çağıracağız. Marmara Bölgesi içinde yer alan Sakarya, Bursa, İstanbul, Bursa, Yalova, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Kocaeli İllerimizin Oda başkanlarını 22 Şubat 2017 günü, bu İllerimizdeki Odalarımızın Genel Sekreterlerini de 23-24 Mart tarihlerinde Ankara’da yapacağımız eğitim seminerlerine çağırdık. Bu seminerlerde hem Oda başkanlarımız hem de Odalarımızda çalışmakta olan Genel Sekreterlerimiz her konuda bilgilendirileceklerdir”

Çiftçi gününü görkemli kutlayacağız

Bildiğiniz gibi 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü olarak kutlanmaktadır. Bu yıl ki çiftçiler günümüzü geçmişe oranla daha görkemli kutlamak için hazırlık yapıyoruz diyen TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Birlik olarak kendilerinin, Odalar olarak Oda başkanları, yönetici ve tüm çalışanların tek hedeflerinin olduğunu söyledi ve o hedef de çiftçiye hizmettir dedi.

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın Hendek Ziraat Odasına yaptığı ziyarette Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar’la, Akyazı Ziraat Odası Başkanı ve Ziraat Odaları Sakarya İl Koordinasyon Kurulu Ali Şener Bayraktar’da eşlik etti

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ