Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 20-01-2017 16:50   Güncelleme : 20-01-2017 16:50

AKYAZI TEOG BİRİNCİSİ TOPAĞAÇ ORTAOKULUNDA KARNE TÖRENİ

Öğrenciler bugün karnelerini alarak sömestri tatiline girdi.

AKYAZI TEOG BİRİNCİSİ TOPAĞAÇ ORTAOKULUNDA KARNE TÖRENİ

Öğrenciler  bugün karnelerini alarak sömestri tatiline girdi. Bu nedenle okullarımızda törenler düzenlenerek öğrencilere karne ve başarı belgeleri dağıtıldı.

Akyazı Protokulu ise bu yılın Akyazı TEOG sınavının en başarılı okulu Topağaç Orta Okulundaki karne törenine katıldı.

Topağaç Ortaokulundaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başladı. Okul Müdürü Kemal İnaoğlu’nun selamlama konuşmasını müteakip İlçe Milli Eğitim Müdür V. Tahsin Karakaya söz aldı. Karakaya Topağaç Orta Okulunun Bu yıl yapılan 1. TEOG sınavında en başarılı okul olduğunu belirterek karne törenimizi bu nedenle bu okulumuzda yapıyoruz dedi veu başarıda emeği geçen  okul müdürü başta olmak üzere öğretmenleri ve velileri tebrik etti.

Daha sonra konuşan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ise başarı tesadüflere bağlı değildir. Bu okulumuzda gösterilen başarı okul,öğretmen, veli ve hatta muhtarın başarısıdır. Dedi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaymakam Ömer Kalaylı da konuşmasında öğrencilrimiz 2016-2017 öğretim yılının bu güne kadar olan kısmında gösterdikleri gayretlerinin karşılığı olarak karnelerini alacaklar. Bu karşılık sadece öğrencilerimizin başarısı değil aynı zamanda öğretmen ve velilerimizin de gösterdiği gayretlerin karşılığı olacak. Okulla aile işbirliğinin güçlü olduğu okullarımızda başarının daha iyi olduğunu görüyoruz. Hedefimiz hem Topağaç Ortakolunda ve hem de Akyazı’da eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak ve Akyazı’yı eğitim konusunda marka bir ilçe konumuna getirmektir. Dedi.

Program Yaser Boz ve Beren Sare Albayrakoğlu’nun şiiri ve ardından okul korosunun  15 Temmuz Şehitlerine ithafen bestelenmiş 15 Temmuz Demokrasi Marşı okundu. Programın sonunda TEOG sınavında ilk 3 dereceyi paylaşan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Daha sonra da Kaymakam Ömer Kalaylı, Belediye Başkanı Hasan Akcan ve diğer protokol Ana sınıfından Başlamak üzere sınıflara girerek öğrencilerin karnelerini dağıttılar.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ