Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 10-12-2016 21:52   Güncelleme : 10-12-2016 21:52

ASAKYAZININ GÖZÜ ZİRVEDE 1-0 - HENDEKTE OLAYLI MAÇ

Sakarya Süper Amtör ligi Kırmızı gurupta mücadele eden As Akyazı Spor güçlü rakibi Demir

ASAKYAZININ GÖZÜ ZİRVEDE 1-0 - HENDEKTE OLAYLI MAÇ

Sakarya Süper Amtör ligi Kırmızı gurupta mücadele eden As Akyazı Spor güçlü rakibi Demir Spor’u ilk yarıda Tuncay’ın attığı golle 1-0 mağlup etti. As Akyazı Zekeriya’nın ayağından bir de Penaltı kaçırdı.

Süper Lig Kırmızı Grupta As Akyazıspor, Akyazı Stadı’nda Demirsporla karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım müsabakaya hızlı başladı ve 12’nci dakikada Tuncay’ın ayağıyla golü buldu.

Bu golle devreyi 1-0 önde tamamlayan As Akyazıspor önünde Demirspor net pozisyonlar bulsa da Akyazı kalecisi Uğur’u geçmeyi başaramayınca As Akyazıspor sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılan taraf oldu. AS Akyazı Spor 63 dakikada kaptan Zekeriya’nın ayağından birde penaltı kaçırdı.  

Demirspor kalecisi Tolga As Akyazsporun ele geçirdiği yüzde yüz gollük 4 pozisyonda kalesinde geçit vermeyince takımını farklı bir mağlubiyetten kurtardı. Kaleci Tolga 75. Dakikada bir de penaltı kurtardı. 

Saha Akyazı Sentekik

SAAT:14.00

Hakemler: Mehmet Alancık*** Ertuğrul Kardeş*** Engin Bıçak***

Kırmızı Kart Dk.75 M.Talha Demirspor

Gol Dk.12 Tuncay (As Akyazı)

As Akyazıspor

Uğur***Hasan Ö.***Hasan Ş.***Fatih***(Savaş)Talha***B.Ali***(Batuhan)Ali Burak***Agah***Sinan***Zekeriya***(Yasin)Tuncay****

Antrenör: İbrahim Altuntaş

Demir Spor

Tolga***Ömer**(Mehmet)Talha**Fatih**Volkan**Samet**Kubilay**(Abdül Kadir)Kerem**(Emirhan)Ogün**Emre**M. Polat**

 Antrenör: Ahmet Akkuş

HENDEKTE OLAYLI MAÇ

Kırmızı guruptaki diğer temsilcimiz Pazarköy Eğitimspor  Hendek spor müsabakası 1-1 devam ederken maçın 90.dakikasında Hendekspor un attığı 2. gol le sahadan 2-1 galip ayrılmasının ardından Pazarköy seyircisinin tel örgüleri aşarak sahaya girmesinin ardından saha bir anda savaş alanına döndü. Her iki takım taraftarları ve futbolcuları birbirine girdi. Polis olayları güçlükle yatıştırırken Hendekspor kalecesi Talha Ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olaylar sırasında Hendeksporlu Talha, Pazarköy eğitimspordan da Melih, Hakan, Sdat ve Ali Kırmızı kart görerek cezalı duruma düştüler.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ