Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 25-08-2016 00:24   Güncelleme : 25-08-2016 00:24

ABDULLAH VE SENA EVET DEDİLER

Akyazı’da hem ticarette ve hem de siyasette sevilen simalardan biri olan İsmail Yamak

ABDULLAH VE SENA EVET DEDİLER

Akyazı’da hem ticarette ve hem de siyasette sevilen simalardan biri olan İsmail Yamak ve eşi Ayşe Yamak çocukları Abdullah’ı gönlünü kaptırdığı okul arkadaşı Sena’yla evlendirerek mutluluğuna mutluluk kattılar.

Aslen Erzincanlı olan ve İstanbul Gazi Osmanpaşa’da ikamet etmekte olan Ümran-Ali Kösem’de güzel kızları Sena’nın Akyazı Kadiç Park’ta gerçekleşen düğünde en az dünürleri kadar onlarda mutluydular.

İsmail Yamak’ın uzun yıllar Akyazı Belediyesinde Meclis Üyeliğinin yanı sıra Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanlığı da yapması nedeniyle düğüne siyasetçi ve SESOB Başkanı Hasan Alişan başta olmak üzere Oda başkanı ve STK’ların başkan ve yöneticileri ile asan Alişan başta olmak üzere çok s ayıda H

kalabalık davetli katıldı.

Yakışıklı damat Abdullah Yamak’ın arkadaşı olan Fatih Ulusal düğün gecesinin yıldızıydı. Pistten hiç inmeyen Fatih Ulusal davul zurna başta olmak üzere çalan her türlü müzikle birlikte kendini piste atıp gece bitimine kadar oynayarak kendini izleyenlere bu ne enerji dedirtti.

Görkemli düğün gecesinin bir başka dikkat çeken hususu damadın eli sıkı babası İsmail Yamak’ın gece boyunca oyun oynayanlarla çalgıcılara para dağıtması oldu. Kendisini izleyen dostları bizim İsmail’i hep böyle görmek isteriz demeyi ihmal etmediler.

Görkemli düğün havai fişek eşliğinde çekilen halayla son buldu.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ