Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 22-07-2016 02:14   Güncelleme : 22-07-2016 02:14

AKYAZI DEMOKRASİ NÖBETİNDE TEK YÜREK

15 Temmuz Cuma gecesinden bu yana Demokrasimize sahip çıkan vatandaşlarımız

AKYAZI DEMOKRASİ NÖBETİNDE TEK YÜREK

15 Temmuz Cuma gecesinden bu yana Demokrasimize sahip çıkan vatandaşlarımız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emri ile sokaklarımıza sahip çıkmaya devam ediyor.

Her gece olduğu gibi bu gece de Milli İrade ve Demokrasi Nöbetine Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii İmamı Davut Aktaş Hocanın Aşrı Şerif okuması ile başlandı. Akabinde Kumköprü İlkokulu öğrencilerinden Cansu Güzel İstiklal Marşını ezberden seslendirdi.

Programa tam kadro katılan Akyazı Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu üyeleri adına Dernek Başkanı Ekrem Çoruhlu da bir selamla konuşması yaptı.

Gazi Süleyman Paşa Camii önünde toplanan binlerce Akyazılı vatandaşlara dün gece konferans veren Sakarya Üniversitesinden Tarihçi Yazar Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu meydana toplanan vatandaşlarımıza geçmiş tarihte yapılan Darbeleri ve nedenlerinden bahsetti. Ve günümüzde yaşanan Kalkışma ile ilgili nasıl bir duruş sergilememiz gerektiği hususunda bilgiler verdi.

15 Temmuz Cuma gecesi gerçekleşen Kalkışmadan bu yana her gece vatandaşlarımıza ikramlarda bulunan Akyazı Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ve Akyazı Beşir Derneği vatandaşlarımıza çay, çorba, pilav ve su gibi ikramlarında bulunuldu.

Milli İrade ve Demokrasi Nöbetinde bu akşamda Akyazı Gazi Süleyman Paşa camiinde kılınacak, Yatsı Namazından sonra Aksader Akyazılı Müzik ve Sanatseverler Derneği (AKSADER) kahramanlık Türküleri ve Küçücek Tasavvuf Derneği (TEKDER) ise Türk Tasavvuf Musiki ve Sema gösterileri sunacaklar.  

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ