Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 03-05-2016 07:36   Güncelleme : 03-05-2016 07:36

KUZULUK İLKOKULUNDAN KİDZANİA GEZİSİ

Kuzuluk İlkokulu sosyal etkinlikler ve motivasyon eğitimleri kapsamında İstanbul Kidzania’ya eğitim ve sosyal motivasyon gezisi düzenledi.

KUZULUK İLKOKULUNDAN KİDZANİA GEZİSİ

Kuzuluk İlkokulu sosyal etkinlikler ve motivasyon eğitimleri kapsamında İstanbul Kidzania’ya eğitim ve sosyal motivasyon gezisi düzenledi..

Öğrencilerin varlık göstermek ,bilmek, kendini ifade etmek, paylaşmak gözetmek, oyun oynamak fikirleri üzerine kurulu Kidzania, İstanbul’un 10.000 metrekarelik minik şehrinde eğitimi eğlence ile harmanlamayı amaçlayan Kuzulu İlkokulu, öğrencilerinin eğlenerek öğrenmelerine katkı sağlamak amacıyla böyle bir organizasyon gerçekleştirme ihtiyacı hissederek öğrencilerine İstanbul Kidzania’da çok güzel bir gün geçirmelerini sağladı

 Okul Müdürü Mehmet Salih ŞAHİN “Çocuklar; bir Banka'yı, Hastane'yi, Polis Karakolu'nu, İtfaiyeyi, Gizli Ajan Eğitim Merkezi'ni, Havacılık Akademisi'ni, ,Bir Şekerleme fabrikasını, bir parfüm üretim merkezini bir bankayı bir tiyatroyu, bir radyoyu ve 60’ın üzerinde eğlenceli tesisi ziyaret ederek eğlenerek öğrenmenin tadına vardıklarını, Her faaliyetin, çocukların finansal okur-yazarlığı, meslekleri tanımaları, takım çalışmasını, bağımsızlığı ve gerçek hayatta gerekli becerileri öğrendikleri özgün rol oynama deneyimleri yaşadıklarını“ ifade etti.

Geziye okul müdürü Mehmet Salih ŞAHİN, Müdür Yardımcısı Murat MAÇAL ve Sınıf Öğretmeni Osman EKEN rehberliğinde katılan Kuzuluk İlkokulundan 38 öğrenci ve 5 veli gezi dönüşü uğradıkları İzmit Seka Parkta gönüllerince eğlendiler. Gezi akşam yemeğiyle son buldu.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ