Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 29-04-2016 17:53   Güncelleme : 29-04-2016 17:53

S.A.B.A.H. DERNEĞİNDE GENEL KURUL İLHAN DURGUT YENİDEN BAŞKAN

Kısa adı S.A.B.A.H. olan merkezi Akyazı’da olan Sakarya Afet Bilinçlendirme ve Afete Hazırlama

S.A.B.A.H. DERNEĞİNDE GENEL KURUL İLHAN DURGUT YENİDEN BAŞKAN

Kısa adı S.A.B.A.H.  olan merkezi Akyazı’da olan  Sakarya Afet Bilinçlendirme ve Afete Hazırlama Derneğinin olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Akyazı Belediyesi tarafından Afet Eğitim Merkezi olarak inşa edilen binasında yapılan olağan genel kurul toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başladı.

Divan Başkanlığını Suat Kamil Boztepe’nin yaptığı toplantı’da bir konuşma yapan Dernek Başkanı İlhan Durgut  Sakarya’nın ilk ve tek sivil kuruluşu olan Afet Bilinçlendirme ve Afete hazırlama  Derneği olarak kurulduğundan beri 15 bin kişi ve öğrenciye hem teorik ve hem de uygulamalı eğitim verdiklerini aynı zamanda AFAD’la birlikte arama kurtarma faaliyetlerine katıldık. Dedi.

Yapılan çalışmalarda faaliyetlerimizi sürdürmemiz  eğitimlerimizi yapabilmemiz için bu tesisi hazırlayıp bize teslim eden Belediye Başkanımız Hasan Akcan’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum diyen Başkan İlhan Durgut tamamen gönüllülük esasına dayanan bu faaliyetlerimiz bundan böyle de artarak devam edecek. Dedi.

Faaliyet ve Denetleme kurulu raporlarının okunması, tüzükta yapılan değişikliklerin kabul edilmesinin ardından yapılan seçimlerde Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine İlhan Durgut, Kenan Certel, Faruk Ak, Yılmaz Kara, Okan Karaağaç, Kazım Öner ve Yavuz Durmaz seçildiler. Denetleme kurulu üyeliklerine de Hüseyin Demir, Recep Saka ve Serhat Berber getirildi.

Yönetim Kurulu kendi aralarında yaptığı toplantıda oy birliği ile Eski Başkan İlhan Durgut’u yeniden başkanlığa getirdi.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ