Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 17-08-2015 21:21   Güncelleme : 17-08-2015 21:21

17 AĞUSTOS DEPREMİNİN UNUTULMAZ KAYMAKAMINDAN AKYAZILILARA MESAJ

17 Ağustos 1999 asrın depremi sırasında Akyazı Kaymakamı olan ve depremin meydana getirdiği

17 AĞUSTOS DEPREMİNİN UNUTULMAZ KAYMAKAMINDAN AKYAZILILARA MESAJ

17 Ağustos 1999 asrın depremi sırasında Akyazı Kaymakamı olan  ve depremin meydana getirdiği yıkımı ve acılı günlerimizi bizimle birlikte paylaşıp yaşayan ve unutulmayacak hizmetler vererek Akyazılıların gönlünde taht kuran Cemalettin Özdemir her yıl olduğu gibi bu 17 Ağustos’ta da  Akyazı’lılara mesajını göndermeyi unutmadı.

Şu anda İstanbul Vali Yardımcılığı görevinde olan Özdemir 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen ve bir çok sevdiğimizi elimizden alan depremde yaşanan acıları anımsatarak şunları söyledi.

 “Saygı değer Akyazı’lı hemşehrilerim.

 17 Ağustos 1999 yılında sizlerle birlikte yaşadığım ve yaşadığım sürece de asla unutamayacağım o acılı ve sıkıntılı günleri depremin bir yıl dönümünde de aynı canlılığı ile anımsıyorum.

Deprem sırasında kaybettiğiniz sevdikleriniz, deprem şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabırlar diliyorum. Bu yıl yapılan anma töreninde aranızda olmayı çok arzu ediyordum ancak işlerimin yoğunluğu nedeniyle buna fırsat bulamadım.

Bu duygularla Allah’tan bizlere böyle zor günleri bir daha yaşatmaması dileklerimle  o günleri benimle birlikte paylaşan dostlarım başta olmak üzere siz değerli Akyazı’lılara en içten sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ