Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 17-06-2015 01:28   Güncelleme : 17-06-2015 01:28

ATATÜRK İLKOKULUNDA TAYİN OLANLARA VEDA YEMEĞİ

Akyazı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği okulda uzun yıllar görev yaptıktan sonra

ATATÜRK İLKOKULUNDA TAYİN OLANLARA VEDA YEMEĞİ

Akyazı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği okulda uzun yıllar görev yaptıktan sonra rotasyon nedeniyle ya da tayinleri çıkarak başka okullara giden öğretmenleri için bir veda yemeği düzenledi.

 Batakköydeki Öz Semazen tesislerinin muhteşem manzarası içimde verilen yemeğe arkadaşlarını uğurlamak üzere okulun tüm öğretmenleri eş ve çocukları ile  okul aile birliği Başkanı Ali Kurt katıldı.

 Okul Müdürü İbrahim Selçuk Vural yemekte yaptığı konuşmada yemeği okulumuzdan ayrılan ve Okulumuza yeni gelen arkadaşlarımız için düzenledik. Ayrılan arkadaşlarımız okulumuzda yıllarca çalışmış ve büyük başarılara imza atmışlardır. Bu emekleri dolayısı ile kendilerine teşekkür ediyorum. Bizleri unutmasınlar kapımız onlara her zaman açıktır. Bu zorunlu bir ayrılık olmuştur. Kendilerine yeni görev yerlerinde başarılar diliyor, güle güle diyorum. Yeni gelen arkadaşlarımıza da hoş geldiniz diyorum şeklinde konuştu.

 Okul Müdürü Vural daha sonra okuldan ayrılan Savaş Yılmaz, Ramazan Gürek, Nuray Yılmaz, Yasemin Doğan ve Onur Keser’e günün anısına birer plaket verdi.

Müdür Vural Okul Aile Birliği Başkanı Ali Kurt’a da okula verdiği hizmetler dolayısı ile bir teşekkür plaketi verdi. Daha sonra da toplu bir hatıra fotoğrafı çekildi.

Veda yemeği akşam saatlerine kadar süren sohbetle devam etti. 

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN: https://www.facebook.com/100004099367404/videos/715198671960105/

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ