Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 11-04-2015 22:16   Güncelleme : 11-04-2015 22:16

DURMUŞ GÜVEN TAZELEDİ

Akyazı Esnaf Ve Kefalet Kooperatifi Kongresi

DURMUŞ GÜVEN TAZELEDİ

 güzel bir atmosfer ile gerçekleşti. 2014 yılı bütçesi onaylanırken 2015 yılı tahmini bütçesi’ de kabul edildi

Cumartesi günü saat 13.30 da Esnaf Kefalet Kooperatifi salonunda yapılan Kongre Saygı duruşı ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

Kongrede ilk önce divan teşekkül rttirildi. Sakarya Doğu Marmara kooperatif bölge birliği başkanı Ali Yılmaz, Birlik yönetim Kurulu başkanı Mustafa Serdar Ünerler, Divan Kâtibi Sebahattin Tükenmez divana seçildiler.

Kongrede 2014 yılı bütçesi okunup üyelerin oylarına sunuldu. Üyeler oy birliğiyle kabul etti.2015 yılı tahmini bütçesi de oy birliğiyle kabul edildi.

Akyazı Esnaf ve Kefalet kooperatifine geçmiş borcu olan esnafların faizleri silinip kalan borcun taksitlendirilmesi salondaki esnafların yüzünü güldürdü.

Kongrede Başkan Ahmet Durmuş Esnaflarımızın bize olan güveninden dolayı teşekkür ederim. Ayrıca ilçemizde faaliyet gösteren Esnaf odalarının son günlerdeki göstermiş oldukları birlik ve beraberliklerinden dolayı da tüm oda yöneticilerini kutluyorum dedi.

Başkan Durmuş biz kanunen 1 ay önce kongre kararı almamız gerektiğinden bu gün Cumhurbaşkanımızın Sakarya’ya gelebileceği konusunda tam bir tesadüf olmuştur yanlış anlaşılmalar olmasın diyerek hatırlatma yapmak istedim dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Sakarya’ya gelmesi nedeniyle hızlı bir şekilde gerçekleştirilen kongre sonrasında katılımcı esnaf ve üyelere yemek ikramı yapıldı.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ