Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 01-04-2015 13:53   Güncelleme : 01-04-2015 13:53

SAVCI KİRAZ'I ŞEHİT EDEN ŞAFAK YAYLA AKYAZI ANADOLU LİSESİNDEN MEZUN

İstanbul Çağlayan Adliyesinde Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesiyle sonuçlanan

SAVCI KİRAZ'I ŞEHİT EDEN ŞAFAK YAYLA AKYAZI ANADOLU LİSESİNDEN MEZUN

 rehin alma olayına karışan teröristlerden Şafak Yayla'nın  ilk ve Orta öğretimini Madanoğlu ve Akyazı Anadolu Lisesinde tamamladığı ve Hukuk Fakültesini kazanarak Akyazı’dan ayrıldığı belirlendi.

 Terörist Şafak Yayla’nın ailesinin Zonguldak’tan Sakarya’nın Akyazı ilçesine taşınması sonrasında Madanoğlu İlköğretim okulunda eğitimine devam ettiği ve 2005 yılında da bu okuldan mezun olduktan sonra aynı tarihte Akyazı Anadolu Lisesine girdiği belirlendi.
 Yayla’nın 2009 yılında da 4.82 not ortalamasıyla Akyazı Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra ailesinin İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanmasından sonra Akyazı’dan ayrıldığı öğrenildi.

Terörist Yayla’nın Anadolu Lisesinin son sınıfında Akyazı özel bir dershaneye devam ettiği ve dershane birincisi olarak ödülde kazandığı da ortaya çıktı.

BAŞARILI BİR ÖĞRENCİYDİ

Terörist Şafak Yayla’nın Anadolu lisesinin en başarılı öğrencilerinden biri olduğunu belirten öğretmenleri çalışkan saygılı ve örnek öğrencilerimizden biri idi. Nasıl böyle bir duruma geldiğine inanamadıklarını belirterek, bu olay her anne babanın çocukları ile daha yakından ilgilenmeleri gerektiğinin canlı bir kanıtı diyerek velileri uyarma ihtiyacı duydular.  

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ