Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 21-03-2015 14:35   Güncelleme : 21-03-2015 14:35

ABDULLAH MERT TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ

AK Parti’den Milletvekili aday adayı olan ve sıralamada

ABDULLAH MERT TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ

da hayli iddialı olduğunu açıklayan Abdullah Mert ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerinden birini de Ticaret Borsasına yaptı.

Ziyaret sırasında konuşan Abdullah Mert, yapılacak olan genel seçimlerde bir Akyazılı olarak AK Partiden Milletvekili aday adayı oldum. Aday adaylığımı açıkladığım günden bugüne kadar gerek İlçemde, gerekse İl’imde birçok kurumu ziyaret ettim ve çok sayıda hemşehrilerimizle görüşme imkanı buldum. Görüştüğüm kurumlara ve insanlara kendimi tanıttım ve hedeflerimi açıkladım. Tüm bu görüşmelerden olumlu sonuçlar aldım ve aldığım bu olumlu sonuçlar beni ziyadesiyle sevindirdi.  Bu arada Genel Merkezimizi de boş bırakmadım ve sürekli olarak temaslarımı sürdürdüm. Elbette ki bütün bunlar bir şans işi ve de yüce mevlamın da kaderimize yazmış olması gerekli. Ben her şeye hazırım. İnşallah sıralamada iyi bir yer bulur ve insanlarıma, hemşehrilerime hizmet ederim. Bu da benim hedefim dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Ali Şener Bayraktar’da Abdullah Mert’in yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kendisine başarı dileklerinde bulundu.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ