Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 12-03-2015 09:27   Güncelleme : 12-03-2015 09:27

BAŞARILI SPORCULARI MAKAMINDA KABUL ETTİLER

Akyazı da faaliyetlerini sürdüren Türkiye şampiyonasında,

BAŞARILI SPORCULARI MAKAMINDA KABUL ETTİLER

Uluslararası Turnuvalarda aldığı şampiyonluklarla adını sıkça söz ettiren başarılı Karatecileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir ve ilçe kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı Makamında kabul ederek tebrik etti.

 Her gittikleri turnuvalarda aldıkları şampiyonluklarla ilçede adlarını sıkça söz ettiren karateciler Sakarya Serdivan spor salonunda 28 Ocak 01 Şubat 2015 Tarihlerinde 56 ilden 2300 sporcunun katılımlarıyla düzenlenen Minik ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında 3 Altın 1 Gümüş Madalya. İstanbul Ataköy Ahmet Cömert Spor Salonunda 6-7-8 Mart 2015 Tarihlerinde 36 ülkeden 1800 sporcunun katılımlarıyla yapılan Uluslararası Türkiye Open Karate Turnuvası 4 altın 1 Bronz madalya elde etmişlerdi.

Başarılı sporcuları makamında kabul eden ilçe milli eğitim müdürü Recep Özdemir, çocuklarımızın elde ettikleri başarılarından dolayı kendilerini kutluyorum. Çocuklarının ellerinden tutup ferdi spor yapmaları için ilgili yerlere götürerek kötü alışkanlıklardan uzak tuttukları ve başarılı olmaları için çaba gösterdikleri için velilerimize, sporcularımızı yetiştirerek ilçemizin adını ulusal ve uluslararası turnuvalarda duyurarak aldıkları başarılarından dolayı Karate Antrenörü Sezai Yolcuoğlu’nu kutluyorum dedi.

 Elde ettikleri başarıyı nasıl bir çalışma ortamında elde ettiklerini yakinen bildiğini belirten ilçe kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, ilçemizin adını böylesine güzel başarılarla anılması güzel bir şey. Sporcularımızın elde ettikleri başarıyı önemsiyorum ve kendileri aldıkları başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Kendilerinin nasıl bir ortamda çalıştıklarını yakinen biliyorum. Daha güzel ve geniş bir ortamda çalışmalarınızı yapmanız için gerekli çalışmaları yapacağız dedi.

 Sporcularını makamlarında kabul ederek onurlandırdıkları için İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir ve ilçe kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı’ya teşekkür eden Karate Antrenörü Sezai Yolcuoğlu, istikrarlı ve azimli bir şekilde yapılan çalışmalarının sonucu elde ettikleri başarıları büyüklerimiz tarafından takdir edilmesi bizim için çok önemli. Sporcularımı ve bizleri makamlarında kabul ederek onurlandıran ilçe kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı’ya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir’e sporcularım velilerim ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

  

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ