Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 06-03-2015 17:17   Güncelleme : 06-03-2015 17:17

AKYAZI İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ UYARDI KIRIM KANGO’YA DİKKAT

Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğü yaz mevsiminin yaklaşması nedeniyle

AKYAZI İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ UYARDI KIRIM KANGO’YA DİKKAT
Gazisüleyman Paşa Camii önünde Cuma namazı çıkışı düzenlediği etkinlikte vatandaşları muhtemel Kırım Kango vakalarına karşı uyardı.
 İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz bu konuda eğitilmiş tüm ekibiyle birlikte cami önünde açtığı reyonda bir yandan vatandaşları bu konuda uyarırken diğer yandan da vatandaşların tansiyon ve şekerlerini ölçerek normalin üzerindeki ölçüm sahiplerini de neler yapması konusunda telkinlerde bulundular.
İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz  konunun önemine dikkat çekerek ilçemizde olmamasına karşı yaz aylarında ilçemize gelecek olan bilhassa fındık işçileri ile ilçemize gelmesi muhtemel Kırım-Kango ateşine karşı uyanık olunması gerektiğini söyledi. Bu amaçla başlattığımız eğitim faaliyetlerini bugün ve gelecek günler için başlatmış bulunuyoruz. Olay olmadan önlemimiz alırsak hem vatandaşlarımız ve hem de biz rahat ederiz. Bu nedenle kenelere dikkat diyoruz.Dedi.
 Etkinlik sırasında ayrıca Afiş sunumu, broşür dağıtımının yanında ayrıca kişinin genel sağlık durumuna dikkat çekmek için tansiyon ve şeker ölçümü yapıldı. 

FİLMİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN: https://www.facebook.com/video.php?v=654682131345093 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ