Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 03-03-2015 22:21   Güncelleme : 03-03-2015 22:21

ARAMALAR SÜRÜYOR

Önceki gün sabah saatlerinde yapımı sürmekte olan kazancı

ARAMALAR SÜRÜYOR

köprüsünün yanı başına yapılan asma köprüye çıkıp kendini Mudurnu deresine bırakan 62 yaşındaki Sami Özen’i arama çalışmaları sürüyor.

Bisikletiyle asma köprünün yanına gelen ve bisikletini dere kenarında bırakan Sami Özen’in köprüye çıkıp kendini Mudurnu deresine bırakmadan önce bir mektup yazdığı ve mektubunda ben intihar ediyorum. Ölümümden kimse sorumlu değildir şeklinde bir not bıraktığı ve bıraktığı notun Jandarmanın elinde olduğu söyleniyor.

SAKUT ARAMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Jandarma ile birlikte SAKUT ve S.A.B.A.H üyeleri de Sami Özen’i bulmak için adeta seferber oldular ve aramalarını aralıksız olarak sürdürüyorlar. Mudurnu deresine atladığı alanda yapılan arama çalışmalarından bir sonuç alamayan yetkililer, bu defa Mudurnu deresinin Sakarya’yla birleştiği yerden itibaren geriye doğru arama çalışması başlattı.

AİLE PERİŞAN OLDU

Mudurnu deresine atlayarak intihar eden Sami Özen’in ailesi de perişan bir halde canlı ya da cansız b.edenine ulaşmak istiyor. Bu nedenle geceyi ayakta ve uykusuz geçiren Özel ailesi ve yakınları yapılan arama çalışmalarını yakından takip ediyor ve onlardan gelecek olan umutlu haberi bekliyorlar.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ