Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 12-02-2015 09:29   Güncelleme : 12-02-2015 09:29

S.A.B.A.H. DERNEĞİ YÖNETİMİNDEN SAĞLIKÇILARA ZİYARET

Merkezi Akyazı’da olan ve faaliyetleri ile

S.A.B.A.H. DERNEĞİ YÖNETİMİNDEN SAĞLIKÇILARA ZİYARET

dikkatleri üzerinde toplayan Sakarya’nın en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olan S.A.B.A.H. Derneği yöneticileri geçtiğimiz gün ilçemiz Sağlık Müdürü Gülşah Yılmaz ile Devlet Hastanesi Başhekimliğine yeni atanan Dr. Yavuz Tepeçınar’a bir ziyaret gerçekleştirdiler.

S.A.B.A.H. Derneği Başkanı İlhan Durgut ve beraberindeki üyeler İlk ziyareti Afet Bilinçlendirme eğitimi ve arama kurtarma faaliyetlerinde birlikte çalıştıkları İlçe Sağlık Müdürlüğüne yaptı. Doğum izini dolayısı ile 4 aydır izinli olan Dr. Gülşah Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerini ileten S.A.B.A.H. ekibi daha sonra da Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimliğine geçtiğimiz ay atanan Dr. Yavuz Tepeçınar’ı makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Baş Hekim Tepeçınar Devlet hastanesindeki gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Hedefimiz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermektir. Bu doğrultuda ben ve ekibim tüm gücümüzle çalışmaktayız. Dedi.

S.A.B.A.H. derneğinin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ifade eden Başhekim Tepeçınar gönüllülük esasına dayanan bu çalışmalarınızda oldukça başarılı olduğunuzu görüyoruz. Bu nedenle sizleri kutluyorum dedi. S.A.B.A.H. Derneği Başkanı İlhan Durgut sizleri aramızda görmek istiyoruz diyerek derneğin rozetini Başhekim Yavuz Tepeçınar’ın yakasına taktı.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ