Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 03-11-2014 20:26   Güncelleme : 03-11-2014 20:26

KALİÇ ÇORBACI DUALARLA AÇILDI

Akyazı'nın tanınmış esnaflarından Abdullah ve Sadullah Kaliç tarafından

KALİÇ ÇORBACI DUALARLA AÇILDI

Akyazı Kenan Sofuoğlu parkı karşısında yer alan Kaliç Çorbacısı dualar eşliğinde Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'ın katılımı ve açılış kurdelesinin kesmesi ile resmen açılarak hizmete girdi.

 Kaliç Çorbacısının açılışına Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Ak Parti ilçe teşkilat Başkanı Fevzi Bora, Başarı dershanesi müdürü Hamdi  Küçükosman, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Kaliç Çorbacısının açılışını yapmak üzere gelen Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan kurdele kesimi öncesinde yaptığı kısa konuşmasında "Akyazı'mız güzel bir çorbacıya kavuştu dilerim Allah onları Muaffak eder, işlerinde başarılı olurlar. Rabbim tüm esnaflarımızın kazançlarını bol ve helal eylesin " dedi

 Konuşmanın ardından yapılan Dua eşliğinde açılış kurdelesi kesen Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, beraberinde bulunan Akyazı Ak Parti ilçe teşkilat Başkanı Fevzi Bora, Başarı dershanesi müdürü Hamdi  Küçükosman ile birlikte içeride misafir edilerek Abdullah ve Sadullah Kaliç'in Kaliç çorbacısında ilk çorbaları yudumladılar.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ