Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 27-10-2014 19:16   Güncelleme : 27-10-2014 19:16

BAYRAKTAR KARDEŞLERDEN ANKARA ÇIKARMASI

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar ile Ticaret Borsası Başkanı

BAYRAKTAR KARDEŞLERDEN ANKARA ÇIKARMASI

 Ali Şener Bayraktar, geçtiğimiz hafta sonunda Ankara’ya gittiler.

 İlk ziyaretlerini TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’a yapan Bayraktar kardeşler, daha sonra yapımı devam etmekte olan ve kısa bir süre sonra hizmete açılması beklenen TZOB’nin çok amaçlı olarak kullanılması beklenen eğitim merkezi ve sosyal tesiste Başkan Şemsi Bayraktar’la birlikte inceleme yaptılar.

 TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, Birlik Merkez binası ile Sosyal tesislerinde önemli tadilatlar yapıp hizmete soktuktan sonra şimdi de çok amaçlı olarak kullanmayı planladıkları eğitim merkezi ve sosyal tesisi yapma kararı aldıklarını ve karar alınır alınmaz da yapımına başladıklarını söyledi.

 TESİS 5 YILDIZLI OTEL SEVİYESİNDE

 Ankara Yeni Mahallede yapımı tamamlanmak üzere olan ve önümüzdeki günlerde görkemli bir törenle hizmete girmesi beklenen TZOB’nin eğitim ve soysal tesisleri 5 yıldızlı otel seviyesinde. 9 bin 500 m2 kapalı alanı olan ve 8 katlı binanın içinde konferans ve seminer salonları bulunuyor. Eğitim merkezi Ziraat Odalarının personel eğitimi için kullanılacak, Ankara’ya gelecek olan Oda mensuplarının konaklama ihtiyaçlarını karşılayacak. Dışarıdan gelecek olan misafirlere de açık olacak tesiste misafirlerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak ünitelerde bulunuyor.

 TZOB’nin yeni eğitim tesisi bulunduğu semte çok önemli ve anlamlı değer katacak, yeni bir çekim merkezi oluşturacak.

 TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, yeni tesislerinin 5 yıldızlı otel seviyesinde olduğunu ve içinde 200 yatak bulunduğunu söyledi ve bu tesisimizde 5 yıldızlı otelde aranandan fazlası bizim tesisimizde mevcut dedi ve açılışı yapıldıktan sonra tesisimizden herkes yararlanabilecektir dedi.

 TOBB’LİĞİNE ZİYARET

 Bayraktar kardeşler daha sonra Türkiye Odalar Borsalar Birliğine geçerek burada Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir saatten fazla süren bir görüşme yaptılar.

 Görüşme sırasında ATSO ve BORSA başkanları Birlik Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Akyazı ile ilgili geniş bilgi verdiler ve ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar’da yapacakları yeni hizmet binası için destek talebinde bulundu.

 Hisarcıklıoğlu yapılan ziyaretten son derece memnun kaldığını söyledi ve Bayraktar kardeşlerin Akyazı’ya ve Odalara olan katkılarını çok iyi bildiğini belirtti ve onların her talebi bizim için yapılması gereken taleplerdir dedi ve en kısa zamanda Akyazı’ya geleceği sözünü verdi.

 Bayraktar kardeşlerin Ankara ziyaretine Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Yalçın Karaçayır’da eşlik etti.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ