Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 26-09-2014 21:55   Güncelleme : 26-09-2014 21:55

VERGİ DAİRESİNDE GELENE HOŞ GELDİN GİDENE GÜLE GÜLE YEMEĞİ

Geçtiğimiz hafta Akyazı Vergi Dairesinde görev değişikliği oldu.

VERGİ DAİRESİNDE GELENE HOŞ GELDİN GİDENE GÜLE GÜLE YEMEĞİ

Yaklaşık 3 yıldan beri Akyazı Vergi Dairesi Müdürlüğü görevini başarı ile yürüten Orhan Atlı’nın Adapazarı Gümrük Önü vergi dairesi Müdürlüğüne atanması ile boşalan Akyazı Vergi Dairesi Müdürlüğüne Muğla ili Köyceğiz ilçesi vergi dairesi Müdür yardımcısı Coşkun Yeşilbağ atandı. Yeşilbağ hafta başında Akyazı’ya gelerek görevine başladı.

 Akyazı Vergi dairesi Çalışanları gelen ve giden Müdürleri Coşkun Yeşilbağ ve Orhan Atlı için gelene hoş geldin gidene güle güle yemeği düzenleyerek bir taşla iki kuş birden vurdular.

Altındere Alabalık tesislerinde düzenlenen yemeğe her iki müdür ve vergi dairesi çalışanları eşleri ile birlikte katıldı.

 Kendileri için düzenlenen yemek için personeline teşekkür eden Müdürler Yeşilbağ ve Atlı birbirlerine de başarı dileğinde bulundular.

Adapazarı Gümrük önü vergi dairesi Müdürlüğüne atanan Atlı masa masa dolaşarak 3 yıldan beri  birlikte çalıştığı mesai arkadaşları ile sohbet ederek sizlerle uyum içinde çalıştık ve güzel günler geçirdik, buradan unutamayacağım anılarla ayrılıyorum dedi ve helallik istedi

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ