Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 20-09-2014 19:19   Güncelleme : 20-09-2014 19:19

DÜN KAZA OLUR DİYE YAZMIŞTIK BUGÜN İKİ KAZA BİRDEN OLDU

Akyazı’nın Kuzuluk Mahallesi eski belediye karşısında yapılan

DÜN KAZA OLUR DİYE YAZMIŞTIK BUGÜN İKİ KAZA BİRDEN OLDU

yeni kavşakta iki günde iki kaza birden meydana geldi. İki kazada ölenin olmaması herkes i sevindirdi.

Yapılmasına başlandığı günden açılarak hizmete sokulduğu ana kadar sürekli olarak böyle kavşak olur mu? Bu kavşakta çok can kaybı olur şeklinde eleştiriler yapılmasına rağmen yapılan bu eleştirilerin dikkate alınmaması ve bahse konu olan kavşağın trafiğe açılmasının üzerinden henüz bir hafta geçmeden birer gün arayla iki kazanın olması eleştiri yapanları haklı çıkardı.

İlk kaza 19 Eylül günü sabah saatlerinde meydana geldi.  Dokurcun istikametinden gelmekte olan Bahattin D. Yönetimindeki 06 BGL 75 plakalı kamyon kavşağa hızlı girince Akyazı’dan Kuzuluk istikametine gitmekte olan Osman A. Yönetimindeki 54 HU 129 plakalı traktöre arkasında bulunan römorka çarptı. Kaza sonrasında traktör devrildi. Kaza küçük yaralanmalarla atlatıldı.

İkinci kaza ise 20 Eylül günü öğleden sonra meydana geldi. Kuzuluk istikametinden Akyazı istikametine gitmekte olan Ö.Y. yönetimindeki 54 HT 784 plakalı otomobil kavşağa dikkatsiz bir şekilde girince Akyazı’dan Dokurcun istikametine gitmekte olan H.P yönetimindeki 54 HU 677 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada Ö.Y. kafasından yaralandı. Ö.Y.nin ilk tedavisi olay mahalline gelen 112 acil ambulansta görevli sağlık personeli tarafından yapıldıktan sonra Ö.Y. Akyazı Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Her iki kaza ile ilgili Akyazı Jandarması soruşturma başlattı

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ