Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 18-09-2014 18:55   Güncelleme : 18-09-2014 18:55

GİRESUN VALİSİ HASAN KARAHAN'DAN BAŞKAN AKCAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Akyazı'da 2003 ile 2007 yılları arasında Akyazı Kaymakam'ı olarak

GİRESUN VALİSİ HASAN KARAHAN'DAN BAŞKAN AKCAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 görev alan ve şu anda da Giresun Valisi olarak görev yapan Hasan Karahan Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 Akyazı'ya her fırsatta gelmeyi çok arzuladığını ve Akyazı'nın havasını, suyunu insanlarını çok sevdiğini belirten Giresun Valisi Hasan Karahan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'ı makamında ziyaret etmek ve  hayırlı olsun dileklerinde bulunmak üzere belediye hizmet binasına geldi.

 Giresun Valisi'ni karşılamak üzere Akyazı Belediyesi Hizmet binası  önünde Akyazı Kaymakam'ı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Akyazı Belediye Başkan yardımcıları  Mehmet Çakmak ve Ünal Gündüz, Ak Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, Akyazı Belediyesi Meclis Üyeleri ve Belediye personeli hazır bulundular.

 Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan "Akyazı'mıza 2003 ile 2007 yılları arasında Akyazı Kaymakam'ı olarak güzel hizmetlerde bulunmuş şimdi de, Giresun'da vali olarak görevini başarıyla sürdüren sayın Giresun Valimiz Hasan Karahan'a nazik ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz. "dedi

 Giresun Valisi Hasan Karahan "Akyazı İlçesini ziyaret etmekten her zaman büyük keyif alıyorum. Başkanımız sayın Hasan Akcan'ın  misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyorum. bizde kendisi'de Giresun misafir etmekten onur duyacağız. Bizim de  Akyazı'ya olan ziyaretlerimiz her zaman sürecektir. Sayın Hasan Akcan'a yeni başkanlık görevinde üstün başarılar diliyorum." dedi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ