Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 03-09-2014 00:58   Güncelleme : 03-09-2014 00:58

AKYAZI’NIN ŞEN ŞANS DAĞITICALIR

Kıvırcık lakaplı Musa Köseoğlu ile Sami Yiğit Akyazı’nın iki şen ve şakrak ve aynı işi yapıyor olmalarına rağmen birbirlerini çok seven iki şans dağıtıcısı

AKYAZI’NIN ŞEN ŞANS DAĞITICALIR

Kıvırcık ile Sami Yiğit sürekli olarak ilçe merkezinde turlayıp ellerindeki piyango bileti ile diğer şans oyunlarını satıp para kazanmaya çalışırlar.

Yorucu bir iş yapıyor olmalarına rağmen her iki piyangocu ve kafadar şen ve şakrak hallerinden asla bir şey kaybetmezler.

Kıvırcık Musa’yı herkes cep telefonundaki Karadeniz müziği eşliğinde horon oynarken görür ve tanır. Sami Yiğit ise Kıvırcık Musa’ya göre biraz daha ağır görüntü verir. Ne var ki bu iki kafadar arkadaşın geçtiğimiz gün gazete bayi önünde ellerinde radyo, radyoda çalan müzik eşliğinde oynarken objektifimize yakalanması ile her iki dost ve arkadaşın da müzik çaldığında dayanamayıp oynadıkları anlaşıldı.

 

Yakalanmalarına rağmen neşelerinden bir şey kaybetmeyen iki kafadar piyango satıcısının kendilerinden bilet ya da şans oyunu alanların acaba çıkar mı sorusuna verdikleri cevabın ortak oluşudur. Her iki satıcının biletleri ya da şans oyununu sattıktan sonra biz bu işi yıllardan beri yapıyoruz. Ayrıca bizde şans oyunu oynuyor ve bilet alıyoruz. Bugüne kadar bize çıkmadı ki size çıksın şeklindeki cevapları ile de tanınırlar.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ