Vefat
Giriş Tarihi : 19-08-2014 18:01   Güncelleme : 19-08-2014 18:01

BARUTÇU AİLESİNDE ÇİFTE ACI

Anavatan Partisinin yıllarca ilçe başkanlığı görevin

BARUTÇU AİLESİNDE ÇİFTE ACI

 ve İl Genel Meclisi üyeliğini yapan Mehmet Barutçunun aynı gün iki aile ferdini birden kaybederek çifte acı yaşaması Akyazı’nın tanınmış ve de en kalabalık ailelerinden biri olan Barutçu ailesi ile birlikte tüm sevenlerini ve yakınlarını derinden üzdü.

AMCA YEĞEN AYNI GÜN

Akyazı’nın Durmuşlar Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Barutçunun amcası Remzi Barutçu (72) ile İstanbul’da yaşamını sürdürmekte olan kardeşİ Hasan Barutçunun (50) aynı hastalıktan ve aynı gün vefatları gerçekten herkesi derinden üzdü.

AYNI GÜN TOPRAĞA VERİLDİLER

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen 72 yaşındaki Remzi Barutçu dün öğleyin kılınan namaz sonrası Durmuşlar Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilirken, defin işlemini tamamlayan Barutçu ailesi ve tüm sevenleri bu defa Akyazı İlçe Merkezine gelerek İstanbul’dan getirilen 50 yaşındaki Hasan Barutçunun cenaze namazını kılmak ve defnini yapmak için Gazi Süleyman Paşa Camine geldiler ve kılınan ikindi namazı sonrası da Hasan Barutçuyu İlçe merkezindeki aile kabristanlığına defnettiler.

Barutçu ailesinin aynı gün iki ferdini kaybetmesi Akyazı’da büyük üzüntü yarattı. Düzenlenen cenaze törenlerine ailenin yakınları, sevenleri, Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan, Siyasiler, STK başkan ve yöneticileri ile kalabalık vatandaş katıldı.

Eski siyasetçi ve işadamı Mehmet Barutçu bir açıklama yaparak şunları söyledi “Barutçu ailesi olarak bugün önemli bir sınavdan geçtik. Düzenlenen cenaze merasimlerine katılanlara teşekkür ederim. Haklarını helal etsinler” dedi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ