Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 17-08-2014 00:25   Güncelleme : 17-08-2014 00:25

BUGÜN 17 AĞUSTOS BİZ ASRIN DEPREMİNİ UNUTTUK AMA “O” UNUTMADI

17 Ağustos 1999 Tarihinde meydana gelen asrın felaketinin ardından

BUGÜN 17 AĞUSTOS BİZ  ASRIN DEPREMİNİ UNUTTUK AMA “O” UNUTMADI

tam 15 yıl geçti. O günlerde dünyaya gelen çocuklarımız büyüdüler ve delikanlı oldular. O felaket günlerini yaşayan bizler o acılı günleri unutmayacak ve unutturmayacaktık. Ne yazık ki büyüklerimizin dedikleri gibi zaman her şeyi unutturuyormuş. Ve herkes depremi unuttu. Yakınlarını kaybedenler bile.  Ama bir kişi var ki o sıkıntılı günleri unutmadı ve de unutmuyor, unutturmuyor. Depremin unutulmaz  Kaymakamı Cemalettin Özdemir. Her 17 Ağustos sabahın erken saatlerinde gazetemizi arayıp deprem günlerini hatırlatıyor, acılarımızı paylaşıyor ve depremde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyor. 

Bu yıl da öyle oldu ve çok sevdiği ve değer verdiği Akyazı’lılara  selamları ile birlikte mesaj yolladı.

Şu anda Gaziantep Vali Yardımcısı olan  Cemalettin Özdemir’in gazetemiz aracılığı ile gönderdiği mesaj şöyle;

 “Saygı değer Akyazı’lı hemşehrilerim.

 17 Ağustos 1999 yılında sizlerle birlikte yaşadığım ve yaşadığım sürece de asla unutamayacağım o acılı ve sıkıntılı günleri depremin bir yıl dönümünde de aynı canlılığı ile anımsıyorum.

Deprem sırasında kaybettiğiniz sevdikleriniz, deprem şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabırlar diliyorum.

 Bu duygularla Allah’tan bizlere ve sizlere böyle zor günleri bir daha yaşatmaması dileklerimle başta o günleri benimle birlikte paylaşan mesai arkadaşlarım, yakın dostlarım başta olmak üzere siz değerli Akyazı’lılara en içten sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”

                                             Cemalettin Özdemir

                                           Gaziantep Vali Yardımcısı

 

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ