Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 09-08-2014 23:09   Güncelleme : 09-08-2014 23:09

AHMET ÇİLECİ'NİN MUTLU GECESİ

Hendek Şafak Gazetesi sahibi, Bizim Hendek Haber sitesi Editörü

AHMET ÇİLECİ'NİN MUTLU GECESİ

Ahmet Çileci dün gece 2. defa kayınpeder olmanın mutluluğunu yaşadı.

Hendek İlçesinin tanınmış ailelerinden  Nazmiye ve Ahmet Çileci’nin güzel kızı Burcu Çileci ile İzmir’li Döndü ve Nazmi Duru Çiftinin yakışıklı delikanlısı Orhan Duru bu gece Hendek Gençlik Merkezi Salonunda yapılan muhteşem bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

 Çileci ailesinin mutluluğunu paylaşmak üzere Hendek Kaymakamı  Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin yanı sıra kalabalık bir davetli topluluğu salonu doldurdu.

 Alkışlar arasında salona giren genç çiftler ilk önce pastayı keserek birbirlerine sonra da davetlilere ikram ettiler.

Kaymakam Mustafa Ayhan ve Belediye Başkanı Ali İnci gelin ve damadı tebrik ederek hediyelerini verdiler ve daha sonra salondan ayrıldılar.

Geçtiğimiz yıl oğlunu evlendirerek ilk kayınpederliği tadan Gazeteci arkadaşımız Ahmet Çileci kızını da evlendirerek 2. defa kayınpeder oldu.

Ancak kız vermek gelin almaya benzemiyor diyen Çileci davetlilerini karşılarken ve uğurlarken her ne kadar mutlu görünmeye çalıyor olsa da kız vermenin verdiği sıkıntı gözlerinden okunuyordu.

 Davul zurnanın da yer aldığı orkestra gece boyunca çaldı gençler de gelin ve damadı da aralarına alarak doyasıya eğlendiler.

Kız tarafında yapılan düğün 15 Ağustos tarihinde de damat tarafının memleketi İzmir’in Buca ilçesinde yapılacak.

 Çileci Ailesini kutluyor, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz. BİZİM AKYAZI

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ