Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 20-07-2014 13:57   Güncelleme : 20-07-2014 13:57

GSF NİŞASTA FABRİKASINDA İFTAR

Akyazı Osmanbey Mahallesi sınırları içinde faaliyetini sürdüren ve hızla büyüyen

GSF NİŞASTA FABRİKASINDA İFTAR

GSF Nişasta fabrikasında önceki akşam toplu iftar vardı. Fabrika sahibi Mustafa Şule tarafından verilen iftar yemeğine ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar ile birlikte fabrika’nın tüm çalışanları katıldı.

Fabrikanın bahçesinde verilen iftar yemeği öncesi iftara katılanlarla hitaben konuşan fabrika sahibi Mustafa Şule, bildiğiniz gibi iftar programını artık geleneksel hale getirdik. Bu yıl 3.nü yapıyoruz ve bu uygulama bu fabrika ayakta olduğu ve çalıştı sürece devam edecektir dedi.

Mustafa Şule, iftara katılanlara teşekkür etti ve birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden birini bu akşam birlikte veriyoruz dedi.

İftar sonrası dua Akyazı İmam Hatip Lisesi Meslek Dersi emekli öğretmeni Feridun Açıldı tarafından yapıldı. İftar sonrası çaylar içildi ve sohbetler yapıldı. Daha sonra da iftara katılanlar Mustafa Şule ile diğer yetkililere teşekkür ederek alandan ayrıldı.

GSF fabrikası sahibi Mustafa Şule tarafından çalışanlara verilen iftarın menüsünde Mercimek çorbası, kuzu tandır, tas kebabı, pilav, tatlı ve içecek olarak da su ve kola vardı. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ