Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

AKYAZILI MUHTARLAR İFTARDA BULUŞTU

Akyazı Muhtarlar Derneği düzenlediği iftar

AKYAZILI MUHTARLAR İFTARDA BULUŞTU

yemeğinde mahalle muhtarları , bürokrasi ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

Batakköy mahallesindeki Semazen tesislerinde verilen iftar yemeği İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur’un okuduğu Kuran-ı Kerim ile başladı.

Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı, Belediye Başkanı Hasan Akcan, Eski Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, bazı daire müdürleri, siyasiler, Belediye meclisi üyeleri ve mahalle muhtarlarının katıldığı kalabalık bir davetlinin katıldığı  iftar yemeğinin sonunda bir konuşma yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş davete katılan misafirlerine teşekkür etti.

Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı da konuşmasında bizler burada huzur içinde iftarımızı açarken, bizlerden çok uzaklarda Filipinler’de, Suriye’de, Irak’ta, Mısır’da, Doğu Türkistan’da zulüm altında yaşamakta olan din kardeşlerimizi de bu mübarek Ramazan’ın yüzü suyu hürmetine bir an önce bu zulümden kurtulmalarını nasip etmesini dileyerek  onları da bir nebze olsun düşünebilirsek en azından üzerimize düşen görevi de yerine getirmiş oluruz dedi.

Kaymakam Ballı iftara katılanlara teşekkür ederek Allah  diğer Ramazanlarda da bir arada olmayı nasip etsin dileğinde bulundu.

Muhtarların iftar yemeği Müftü Mehmet Şenokur’un duasıyla sona erdi.

İftar sonrası yapılan çay sohbetine Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de katıldı.

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı