Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

ATSO’DAN BAŞKAN AKCAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

30 Mart günü yapılan seçim sonrasında

ATSO’DAN BAŞKAN AKCAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Akyazı Belediye başkanlığını kazanan Hasan Akcan’a ziyaretler bütün hızıyla sürüyor. Bir taraftan bireysel ziyaretler yapılırken, diğer taraftan da gruplar halinde ziyaretler yapılıyor.

Grup halinde bir ziyarette Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (ATSO) geldi. Yönetim kurulu başkanı Şinasi Bayraktar, Meclis başkanı Muzaffer Başer, Yönetim kurulu başkanvekili Orhan Erdem, Yönetim kurulu üyesi Sadi Ömercikoğlu, Meclis üyeleri Soner Bayraktar, Nurhay Demoen, Gülden Evran, Mehmet Öztürk, Ayhan Yılmaz, Faruk Düzcan ve ATSO Genel Sekreteri Yalçın Karaçayır birlikte belediye başkanı Hasan Akcan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dediler ve başarı dileğinde bulundular.

ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, yapılan seçim sonrası Akyazı’da yeni bir dönemin başladığına dikkat çekti ve sonlanması tek bir imzaya kalmasına rağmen birileri tarafından engellenen OSB’nin kurulması ve 4 yıllık Fakültenin mutlak surette açılması gerektiğini söyledi ve şu anda var olan ve bundan sonra da var olacak olan sorunları el birliği ile çözeceğimize inanıyoruz dedi ve el birliği ile bütün sorunların üstesinden gelebileceğimize olan inancımız tamdır dedi ve Belediye başkanı Hasan Akcan’ı ilk yapılacak olan ATS O Meclis toplantısına davet etti.

Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan’da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Ziraat Odası gibi önemli STK’ların İlçemizde faaliyette olmasını önemsiyorum ve özellikle bu kuruluşları Akyazı’ya kazandıran büyüklere şükran borçluyuz dedi.

Akyazı’da bugüne kadar yapılması gereken ancak ihmal sonucu yapılamayan hizmetleri ön sıraya alarak çalışmalara başladıklarını anlatan Akcan, Terminal bunlardan sadece birisidir. İlk etapta İlçemize bir terminal kazandıracağız. Bunu yaparken terminalin yapılacak olan yerini yapacakları istişare sonrasında belirleyeceklerini söyledi.

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı
Şemsi Bayraktar’ın Akyazılı olmasının kendisi için büyük avantaj olduğunu belirten başkan Akcan, Ankara’ya her gittiğimde kendisini mutlaka ziyaret edeceğim, bunu yapmazsam benim için ayıp olur dedi.

Gerek seçim öncesi ve gerekse seçim sonrası Büyükşehir ile yaptıkları görüşmeler sonrasında sundukları 12 önemli projeyi hayata geçirmek için Büyükşehir heyetinin önümüzdeki bir kaç gün içerisinde Akyazı’ya gelip çalışmalara başlayacağını da söyleyen belediye başkanı Hasan Akcan, OSB ve 4 yıllık Fakültenin mutlaka Akyazı’ya kazandırılması gerektiğini söyledi ve el birliği ile bütün soruların üstesinden gelebileceklerine olan inancını belirtti ve davet edilmesi halinde ATSO Meclis toplantısına katılacağını sözlerine ekledi.

Yapılan ziyaret toplu resim çektirmeyle son buldu.

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı