Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

MASA TENİSİNDE AKYAZI CUMHURİYET ORTA OKULU SAKARYA ŞAMPİYONU

Sakarya'da yapılan Yıldızlar Masa Tenisi

MASA TENİSİNDE AKYAZI CUMHURİYET ORTA OKULU SAKARYA ŞAMPİYONU

Türkiye şampiyonası il elemelerinde  Akyazı Cumhuriyet Orta okulu Sakarya şampiyonu oldu.

24 Şubat 2014 tarihinde Serdivan Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen şampiyonaya merkez ve ilçelerden toplm 20 takım katıldı.

Şampiyona sonunda Cumhurtiyet Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Başak'ın antrenörlüğünü yaptığı ve Levent Baştan, Ensat Atmaca, Tarık Günaydın ve Ömer Faruk Tombuloğlu'ndan oluşan Cumhuriyet Ortaokulu takımı tüm rakiplerini mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Şampiyonada Antrernörlüğünü İlhan Çavdar'ın yaptığı Burak Yılmaz, Orkun Sönmez ve Ali Eren Köşlük'ten oluşan bir diğer okulumuz Paris Ortaokulu da üçüncü olmayı başardı.

Şampiyon Cumhuriyet Ortaokulu 15-17 Mart tarihlerinde Kütahya, Aksaray veya Zonguldak illerinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasında Sakarya'yı temsil edecek.

Cumhuriyet Ortaokulunun Şampiyonluğu ilçede sevinçle karşılanırken takım Okul Müdürü Fatih Yılmaz şunları söyledi. " Okulumuzun Sakarya şampiyonu olması bizleri memnun etti. Şampiyonaya iddialı bir şekilde hazırlanmıştık.  Takımımızı şampoiyonaya hazırlayan Orhan Oruç ve Mesut Maltepe ile maddi ve manevi desteği olan Öğretrmenevi Müdürü Baki Yılmaz , Ahmet Hasnun İlkokulu Müdürü Mustafa Akçan'a Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Özcan Bulut ve Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Metin Özmen'e teşekkür ediyorum" dedi.

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı