Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 17-03-2024 11:59   Güncelleme : 17-03-2024 12:04

BALBALLI MAHALLESİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANDI

​​​​​​​16 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıldönümü dolayısı ile savaşta şehit olan askerlerimiz için Balballı ( Bedil Tahir-Bedil Kadir) mahalle muhtarları Muhtarları Ercai Pınar ve Coşkun Demir tarafından düzenlenen program

BALBALLI MAHALLESİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANDI

16 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıldönümü dolayısı ile savaşta şehit olan askerlerimiz için Balballı ( Bedil Tahir-Bedil Kadir) mahalle muhtarları Muhtarları Ercai Pınar ve Coşkun Demir tarafından düzenlenen program çerçevesinde Kuran-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okutuldu ve dualar yapıldı.

Merkez Camide gerçekleşen okuma siyasetin de bir araya gelmesine neden oldu. Programa Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Akyazı Belediyesini temsilen Başkan Yardımcıları Mehmet Öztürk, ve Ali Özer, BBP İl Başkanı Cengiz Bayar, Akyazı Jandarma Komutanı Yarbay Aksoy Ağtürk, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Belediye Başkan adayları Osman Karaoğlan, Hakan Baykal, Şeref Tan (Saadet), Adapoazarı Belediye Başkanb Adayı Ercan Başnuh, Saadet Partisi İlçe Başkanı Bayram Balık, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Savaş ve Mahalle Muhtarları ile STK yöneticileri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Programı düzenleyen Mahalle Muhtarları Ercai Pınar ve Coşkun Demir de misafirlerine ev sahipliği yaptı.

 
 
Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı